SEBO - Instituția Anului în Domeniul Microfinanțării 2021

În data de 19 mai 2022, la Madison Park, a avut loc a VIII-a ediție anuală Galla Brilliance, sub genericul “Zbor”.

Foto: SEBO

În urma votingului desfășurat pe site-ul oficial al revistei, au fost alese cele mai influente personalități și branduri ale Republicii Moldova.

Printre companiile desemnate, deja nu pentru primul an, se regăsește și răsunătorul brand SEBO, în frunte cu Directorul General Sergiu Sobuleac, care a fost premiat pentru excelență în microfinanțare.

Anul 2021 a fost unul plin de reușite pentru companie și întreaga echipă.

SEBO a lansat un nou produs – Revolving Credit Line, linie de credit de 55 000 lei pe o perioadă de 48 luni, creată în conformitate cu nevoile clienților. Un produs unic, care întrunește cele mai bune condiții pentru consumatori – dobândă joasă și fără comisioane adăugătoare, comparativ cu creditele oferite de competitorii de pe piață.

La fel, și alte produse au fost adaptate către necesitățile clienților, dobânda acestora fiind micșorată.

Compania a elaborat un program de loialitate pentru toți clienții repetați, cu reduceri de până la 50%.

Și, totodată, a reușit să ajungă la o nouă sumă de credite emise – 970 000 000 lei.

”Vă mulțumesc mult pentru încrederea voastră, pentru că ne-ați ales, pentru acest premiu. Este încă o confirmare a faptului că tot ceea ce facem este corect. Anul 2021 a fost un an foarte promițător. Un an în care ne-am schimbat în totalitate viziunea asupra produselor, strategiei și campaniilor. Cu toate acestea, am reușit să ne focusăm pe lucruri cu adevărat importante pentru business. Acest premiu este al întregii echipe… al colegilor de la marketing, colegilor de la costumer support, colegilor de la contabilitate, colegilor de la IT support, colegilor din front și multor altora. Zilnic rezolvăm sute de taskuri, pentru a oferi clienților noștri cea mai bună deservire. Vă promitem să fim și în continuare cei mai buni. Vă mulțumesc încă o dată pentru apreciere.” afirmă Directorul General al companie, Sergiu Sobuleac.

SEBO este o Organizație de Creditare Nebancară din Republica Moldova specializată pe credite negarantate pe termen scurt.

Lansată în anul 2017, compania a reușit într-un timp atât de scurt să ajungă în Top 3 lideri pe piața din domeniu. Grație campaniilor media extrem de creative, aceasta și-a mărit cota de piață, și-a întărit brand awarness-ul și a devenit compania de microfinanțare cu cel mai mare număr de oficii.


// console.log('no ads situation')