image
Sursa foto: Profimedia

30.000 de fani ai lui AC Milan au luat cu asalt Piața Domului din Milano. Nu i-au uitat nici pe rivalii de la Inter

Așteptarea a luat sfârșit pentru AC Milan și suporterii săi! După o pauză de 11 ani, ”rossonerii” au reușit să devină din nou campioana Italiei, pentru a 19-a oară în istorie, după o luptă infernală, umăr la umăr, cu marea rivală Inter Milano.

Duminică, formația lui Stefano Pioli s-a impus pe terenul celor de la Sassuolo, scor 3-0 (3-0), și a pus capăt tuturor emoțiilor. După primele 45 de minute, golurile reușite de Olivier Giroud - dublă și Franck Kessie au dat startul în avans fiestei pe străzile din Milano.

Nu toți au suporterii ”diavolilor” au putut să fie prezenți pe ”Mapei Stadium”, în victoria contra celor de la Sassuolo. Așa că, aproximativ 30.000 de fani au invadat Piața Domului din Milano.

Au venit îmbrăcați în tricoul favoriților, au scandat cu patos și au luminat străzile din împrejur cu torțe și fumigene roșii.

Unii dintre aceștia s-au bucurat de moment, alții au făcut haz de necaz de marea rivală. Un suporter al lui AC Milan a venit îmbrăcat cu un tricou pe care scria ”Radu 19”, cu trimitere la portarul român Ionuț Radu, care a greșit decisiv într-un meci cu Bologna.

Alt fan a venit cu tricoul lui Hakan Calhanoglu, actualmente la Inter Milano, și i-a dat foc chiar în piață.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: