image
Sursa foto: Profimedia

Variantele lui Real Madrid, după ce a fost anunțată înțelegerea dintre Kylian Mbappe și PSG

Kylian Mbappe (23 de ani) și-a prelungit contractul cu PSG până în anul 2025.

Așteptat de Florentino Perez la Real Madrid, francezul a ales că continue la formația de pe Parc des Princes, dar îi va susține pe ”galactici” la finala Champions League, care va putea fi urmărită pe 28 mai, de la ora 22:00.

După anunțul că Mbappe a ales să continue la PSG, gruparea de pe Santiago Bernabeu trebuie să se orienteze acum. Astfel, ”galacticii” au și variante pentru atac, după ce francezul a decis să continue cu gruparea de la Paris.

Cea mai facilă variantă ar fi Serge Gnabry (26 de ani), de la Bayern Munchen, care mai are doar un an de contract cu bavarezii. În cazul unui transfer, cei de la Real Madrid nu ar trebui să achite o sumă prea mare, notează cei de la The Real Champs.

A doua variantă pentru cei de la Real Madrid o reprezintă Ryad Mahrez, jucătorul celor de la Manchester City, mai anunță sursa citată. Algerianul se afla în aceeași situația ca a lui Gnabry la Bayern.

Dacă pentru Mahrez, madrilenii nu ar avea o misiune foarte complicată, pentru Gnabry s-ar putea lupta cu FC Barcelona, care este interesată, de asemenea, de serviciile fotbalistului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: