image
Sursa foto: Instagram

Cum a reacționat Floyd Mayweather după ce a luat-o în brațe pe Adriana Lima. Momentul a fost surprins la Cannes

Floyd Mayweather (45 de ani) a fost protagonistul unui moment care a devenit viral pe social media. Cel supranumit "Money" a fost prezent la Festivalul de la Cannes, unde s-a întâlnit la un moment dat și cu Adriana Lima (40 de ani), celebrul fotomodel brazilian.

Momentul în care cei doi au avut un scurt dialog a fost surprins de camerele de luat vederi și mai apoi a fost postat de ambii pe conturile de Instagram. La petrecerea care a urmat decernării premiilor, Mayweather, care a venit alături de soția sa, a fost fascinat de frumusețea modelului cunoscut în întreaga lume.

Lima a atras atenția tuturor și la acest eveniment, mai ales că s-a prezentat într-o ținută extravagantă, chiar dacă este însărcinată.

Celebrul luptător din UFC a fost marcat de momentul în care s-a întâlnit cu Adriana și a luat-o în brațe. Jurnaliștii acreditați au observat cum privirea lui Floyd a rămas, pentru scurt timp, blocată în decolteul superbei fete, înainte ca cei doi să participe la o sesiune foto

Momentul a făcut, mai apoi, deliciul internetului.

Floyd Mayweather a arătat aproape ca în prima tinerețe în meciul demonstrativ cu Don Moore, disputat recent în Abu Dhabi. După ce a câștigat toate rundele, în cea de-a opta, ultima, Mayweather l-a trimis la podea pe adversarul său cu un upercut la ficat, însă acesta s-a ridicat în cele din urmă, dar a fost salvat de gong.

Floyd a făcut spectacol și s-a ținut și de glume. La un moment dat, chiar în timp ce boxa, el și-a făcut timp să-i răspundă unei persoane de lângă ring, iar înaintea rundei a șaptea, i-a luat unei fete cartonul cu numărul reprizei și l-a "plimbat" chiar el personal prin ring. A și dansat cu ea.

După meci, Mayweather a dezvăluit că va mai urca în ring până la finalul acestui an și tot în Emiratele Arabe Unite.

Don Moore este și el un fost pugilist profesionist, cu 18 victorii și o remiză în carieră.

De cealaltă parte, Mayweather este unul dintre cei mai tehnici boxeri ai planetei, din toate timpurile, cu un palmares perfect: 50 de victorii, dintre care 27 obținute înainte de limită.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: