Jazz, aer liber și vin gustos. La început de iunie ești așteptat(ă) la un concert de muzică bună în Chișinău

grosu2
Foto: Misha Grossu

Pe data de 9 iunie, la Digital Park, Open Air, va avea loc un concert de muzică Jazz (pe ritmuri de SWING), unde publicul poate să savureze un vin gustos și să aibă parte de o atmosferă plăcută și relaxantă.

Impresionat de activitatea artistică de la Paris, unde seară de seară orașul vibrează în muzică jazz autentică, Misha Grossu și-a propus să transpună acea atmosferă plină de rafinament, chiar la el acasă, pentru a te simți bine și a te încărca cu emoții pozitive.

În premieră va avea loc și lansarea noului album JAZZ – „iSWING my WAY”, semnat Misha Grossu. Melodii exclusiv în stil SWING, care vor schimba viziunea despre stilul JAZZ obișnuit. Vor fi altfel de ritmuri, mai energice, mai libertine, după care se dansa activ în anii ’30 – ’40 ai secolului trecut.

Pe scenă vor urca următorii artiști:
# Valeriu Culea – Pian;
# Dan Brumă – Chitară;
# Nichita Morozov – Contrabas;
# Petru Moiseev – Tobe;
# accentul elegant al evenimentului, o voce magnifică – Cristina Scarlat.

Vor fi multe alte surprize plăcute și „gustoase”, gustoase la propriu, oferite de partenerii evenimentului! De aceea, toți doritorii sunt invitați, începând cu ora 18.00, în grădina Digital Park, pentru a savura din deliciile culinare și nu doar. Concertul va începe la ora 20.00, și toate luate împreună, vor face seara de 9 iunie una specială!

Biletele la eveniment le găsiți aici.

Dacă vă întrebați cine este Misha Grossu, organizatorul evenimentului, mai jos vă povestim

Misha Grossu

Misha Grossu face muzică de aproximativ 28 de ani, este profesia și hobby-ul dânsului, sau cum spune el: „TOTUL meu”. Timp de 18 ani, este artist în Concertino Band (Moldova). Împreună cu colegii săi a câștigat 21 de premii în concursuri din întreaga lume.

„Am fost întotdeauna pasionat de muzică de la o vârstă foarte tânără și am visat întotdeauna de a face din aceasta profesia mea. Uimit de marii muzicieni, am vrut să fiu unul dintre ei, astfel, am ales calea muzicii. Pentru a fi un muzician bun se necesită cunoștințe de specialitate, prin urmare, de la o vârstă foarte tânăra am început studiile trecând prin școala muzicală, colegiu de muzică și Academia de Arte. Instrumentul meu de bază este acordeonul – «Instrumentul de viață». Mi-a devenit prieten și ghid din copilărie, dar pe care continui să îl descopăr și acum, zi de zi. Recent, am îndrăgit un nou instrument numit Melodica, care a devenit «Instrumentul meu de suflet», și care îmi aduce mereu o mulțime de emoții și momente unice. Devotamentul și pasiunea mea pentru muzică, munca constantă, m-au binecuvântat cu diferite realizări până acum în cariera mea ca muzician, dar mai este mult loc pentru și mai multe oportunități și muzică frumoasă”, ne povestește Misha Grossu.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente