Durleșteanu își dă demisia din funcția de președinte al PLD. Ce motive prezintă

Mariana Durleșteanu își dă demisia din funcția de președinte al Partidului Legii și Dreptății. Anunțul a fost făcut pe pagina sa de Facebook. Durleșteanu a menționat că „motivele acestui act sunt unele personale”.

Foto: UNIMEDIA
Stimați prieteni, am decis astăzi în cadrul forurilor de conducere să-mi înaintez demisia din funcția de președinte al Partidului Legii și Dreptății. Mulțumesc tuturor colegilor din cadrul formațiunii și îi asigur de întregul meu respect și simpatie. Motivele acestui act sunt unele personale. Demisia din cadrul formațiunii nu înseamnă renunțarea la politică și nici renunțarea de a ajuta Republica Moldova, atât cât voi putea eu. Cred că Republica Moldova are nevoie în continuare de un partid capabil să-i ofere o alternativă viabilă, să o transforme într-o țară în plenitudinea cuvântului.

Aflați mereu sub semnul întrebării este nevoie să găsim soluții la problemele ce macină astăzi Republica Moldova. Securitatea, compatibilitatea economică, accesul la resurse sau migrația sunt astăzi probleme ce necesita un efort comun. Sper că nu peste mult timp să pot face mai mult. Nimic nu se face fară oameni și totul se face pentru oameni!”, a scris Durleșteanu pe pagina sa de Facebook.


Pub