image
Sursa foto: Jurnal.md / Nadejda Roșcovanu

Jurnal TV a început filmările sezonului 3 al îndrăgitului serial „Italia, Patria Nostra!” (FOTO)

Jurnal TV filmează sezonul trei al serialului „Italia, Patria Nostra”. Echipa le-a pregătit telespectatorilor mai multe surprize pe care le veți putea urmări din toamnă, la Jurnal TV.

„Filmăm primăvara, vom filma vara, când fructul se coace și filmăm toamna când se strânge roada. Prin acest fel vrem să arătăm trecerea timpului. Apare un personaj nou, apare diferența de vârste, bătrânii care pleacă și viitorul care vine și o să fie o simbioză între evoluție. Ne propunem să abordăm tema energiei alternative, așa cum suntem într-un ritm alert de viață și respectiv ne propunem să abordăm energia eoliană”, a povestit regizorul Pavel Nasalciuc.

În vârful unui generator eolian a urcat actorul Igor Caras.

Jurnal.md / Nadejda RoșcovanuJurnal.md / Nadejda Roșcovanu

„Trebuie să urc la înălțimea de 90 de metri cu un fel de lift în care te pui cu picioarele, te leagă și te duci până sus, dar liftul nu lucrează și ne ducem la altă turbină, acolo nu este lift, dar sunt scări și o să urc. Autorul a scris că personajul urcă la această înălțime, la morișcă să cheme vântul”, a spus actorul.

Jurnal.md / Nadejda RoșcovanuJurnal.md / Nadejda Roșcovanu

Ceilalți actori ne-au mărturisit că în film sunt abordate multe probleme de ordin social.

„Va fi abordată problema copiilor care stau astăzi numai în telefoane, nu se mai joacă așa ca înainte. Este și un film educațional pe alocuri”, afirmă Petru Oistric.

Jurnal.md / Nadejda RoșcovanuJurnal.md / Nadejda Roșcovanu

„Eu sunt un vecin care îl ajută mereu pe Fiodor Fiodorovici, eu sunt Oleg și îmi pare bine că regizorul a văzut în mine vecinul care nu prea iubește să lucreze. E o glumă într-un film, dar și o lecție pentru săteni, care trebuie să înțeleagă că trebuie și de muncit”, ne-a povestit și actorul Mihai Țăruș.

Jurnal.md / Nadejda RoșcovanuJurnal.md / Nadejda Roșcovanu

Sezonul trei apare la cererea telespectatorilor, afirmă producătorul general al Jurnal TV, Ana Danilescu.

Jurnal.md / Nadejda RoșcovanuJurnal.md / Nadejda Roșcovanu

„Eu am selectat câteva mesaje, de pe canalul nostru de YouTube, unde puteți viziona acest serial minunat, primul serial de comedie din Republica Moldova, creat de Jurnal TV. Și am să dau citire acestor mesaje: Vor mai apărea și alte sezoane? Mai dorim și sezonul trei! Astfel de mesaje, care sunt foarte multe, ne-au făcut să pornim un nou sezon de Italia, Patria Nostra și ceea ace facem noi acum este pentru voi. Pentru că vouă vă place și noi o facem cu plăcere”, a menționat Ana Danilescu.

Jurnal.md / Nadejda RoșcovanuJurnal.md / Nadejda Roșcovanu

„Italia, Patria Nostra” este primul serial TV de comedie dedicat realităților și mentalităților din satul moldovenesc contemporan. Autorul scenariului este Constantin Cheianu. Pornind de la tema relației dintre oamenii plecați în străinătate la muncă și cei rămași acasă, serialul tratează moravurile și apucăturile sătenilor cu mult umor și simpatie. Iar noul sezon vine cu zece episoade.

Noutăţile partenerilor

comentarii: