Faceți rezerve de apă potabilă. Se anunță sistări pe mai multe străzi din Chișinău

Apă Canal Chișinău anunță sistări în procesul de furnizare a apei în următoarele zile, pe mai multe străzi ale capitalei. Vezi mai jos graficul și adresele.

Foto: UNIMEDIA

În legătura cu executarea lucrărilor planificate la SP Hidrofor, S.A. „Apa-Canal Chişinău” este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile joi, data de 19 mai 2022, în intervalul orelor 09:00-15:00. Vor fi afectaţi de lipsa apei potabile consumatorii din adresa:

Furnizarea apei va fi întreruptă pe străzile Drumul Schinoasei, Schinoasa-Vale, Olimpică; stradela 1 Olimpică; stradela 2 Olimpică, precum și pe străzile Dragomirna; Molocanilor și stradele Molocanilor și Hmelnițchi. De asemenea, apă nu va fi pe străzile Rădăuțanu, T. Malinovschi; S. Cibotaru; Potârnichii; Prepeliței; Busuiocului; An. Ablov, dar și pe stradele Rădăuțanu, Schinoșica, Sitarului și Colinei.

Tot miercuri, între orele 09.00 și 19.00, furnizorul va efectua lucrări de spălare și dezinfectare a rețelelor de alimentare cu apă. Ca urmare, apa va fi oprită în orașul Vadul lui Vodă, în satul Bălăbănești și în Zona de agrement.

Consumatorii afectaţi sunt rugați să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei. Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa la Departamentul Dispeceratul central 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.


Pub