S-a dat startul celui mai mare târg de carte din Moldova – elefantFest pe elefant.md. Vezi care sunt cele mai căutate titluri din acest an

În perioada 16-22 mai 2022, ești invitat la cea de-a cincea ediție elefantFest – cel mai mare târg de carte din Republica Moldova, care are loc pe elefant.md. Evenimentul este organizat simultan în România și Republica Moldova. În total sunt așteptați să participe online peste un milion de pasionați de lectură.

Pentru cititori, târgul va avea o hartă a standurilor, un calendar oficial al lansărilor de carte, iar pasionații de lectură vor avea inclusiv posibilitatea de a achiziționa cărți cu autograf de la autorii preferați, într-o secțiune dedicată.

elefantFest va găzdui și un stand internațional de carte în limba engleză, cu peste jumătate de milion de titluri listate și un stand dedicat scriitorilor francezi. Deasemenea, doar la elefantFest poți găsi cărți la prețuri speciale, fiind practicat un discount de până la 80% la unele volume, pe întreaga perioadă a târgului.

Veronica Zubcu, Șefă Departament Marketing elefant.md: elefantFest este un eveniment extraordinar pentru iubitorii de lectură și partea cea mai bună e că poate fi accesat din orice colț al Moldovei. Nu este necesară prezența fizică pentru a urmări interviurile cu scriitorii tăi preferați. În această ediție avem totul setat „ca la carte”, în doar o săptămână veți putea urmări aproape 100 de lansări și alte evenimente dedicate cititorilor, care va aduce în prim plan 60 de autori români și 40 de autori străini.”

Prima ediție elefantFest a fost organizată în premieră în mai 2020, la scurt timp de la debutul pandemiei, fiind menit să sprijine cititorii și industria de carte, astfel devenind unul din cele mai apreciate evenimente de iubitorii de lectură. Organizat exclusiv online, elefantFest se bucură de un număr de 10 ori mai mare de vizitatori decât un târg de carte convențional, totodată, formatul târgului îți permite să te plimbi printre standurile virtuale din propria locuință, fără să fie nevoie să pleci de acasă, ceea ce înseamnă că nimic nu te împiedică să începi vânătoarea de cărți chiar și la ore târzii din noapte.

Așadar, în cazul în care ți s-a făcut dor să colinzi standurile editurilor preferate, în căutarea unor cărți deosebite, nu trebuie să ratezi elefantFest. Și dacă tot e târg, nu poți pleca cu traista goală, vezi o listă de noutăți literare care abia așteaptă să fie citite.

  1. Călătoria civilizației umane. Cum poate specia noastră supraviețui si prospera de Oded Galor
  2. Visurile tatălui meu. O poveste despre rasă și mostenire de Barack Obama
  3. Ce spun eu și ce înțelegi tu. De ce bărbații și femeile vorbesc limbi diferite de Deborah Tannen
  4. Legea lupilor de Leigh Bardugo
  5. GRIT. Taria de caracter. Povesti care sa ne îmbărbăteze în vremuri grele de S. E. Abramson
  6. Povesti pe nerăsuflate de Adriana Stefan
  7. Trei surori de Heather Morris
  8. Iartă-mă când plâng prea mult de Joya Goffney
  9. Adevărurile noastre. Visul american de Kamala Harris
  10. Genialimente de Max Lugavere

Elefant.md este unul dintre cei mai mari retaileri online din Moldova, care sa lansat pe piața națională, începând cu 5 mai 2016, și a ajuns de la un singur pick-up point la câteva puncte de desfacere în întreaga țară, sute de mii de comenzi livrate și clienți mulțumiți.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.