‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
vineri, 29 martie, 2024
20.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriMinisterul Agriculturii a anunţat apelul pentru subvenţionarea GAL-urilor

Ministerul Agriculturii a anunţat apelul pentru subvenţionarea GAL-urilor

‹ adv ›
‹ adv ›

Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare anunță lansarea Apelului I de depunere a cererilor pentru selectarea Grupurilor de Acțiune Locală și aprobarea strategiilor de dezvoltare locală în vederea acordării subvențiilor în avans din Fondul național de dezvoltare a agriculturii și mediului rural, în perioada 23 mai – 30 iunie 2022.

Cererile pentru selectarea grupurilor de acțiune locală și aprobarea strategiilor de dezvoltare locală pentru finanțare se depun la sediul Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare (bd. Ștefan cel Mare, 162, etajul 14, bir. 1405), în conformitate cu modelul aprobat prin ordinul nr. 75 din 11 mai 2022.

Reamintim că, din Fondul național de dezvoltare a agriculturii și mediului rural pentru dezvoltarea locală prin implementarea Programului LEADER se alocă un cuantum de până la 5%.

Notă: Lansarea Apelului I are loc în temeiul ordinului nr. 78 din 13 mai 2022, elaborat în conformitate cu Hotărârea Guvernului nr. 277/2022, prin care a fost aprobat Regulamentul privind acordarea subvențiilor în avans pentru dezvoltarea locală prin implementarea Programului LEADER.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Comentarii