Testul ALEX pentru depistarea cauzei alergiei! 3 motive de bază de ce trebuie să îl faci!

11 Mai 2022, 09:33
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
11 Mai 2022, 09:33 // Actual //  Lupu Eduard

Alergiile sunt un motiv de îngrijorare pentru părinți, mai ales în primii ani de viață ai copilului, atunci când acesta este vulnerabil și sensibil la orice fel de schimbări ale mediului extern sau intern, iar imunitatea este încă prea fragilă. Prin urmare, dacă cel mic dezvoltă eczeme, are scaun cu mucus sau dureri constante de burtică, este potrivit să mergi la o consultație la alergolog.

Și adulții pot să dezvolte, în timp, anumite alergii care le creează disconfort și stări neplăcute, iată de ce, indiferent de vârstă, poți și trebuie să dai analize la alergologii.

Valabil pentru ambele categorii de pacienți, adulți și copii, e că pot apela la testul ALEX, numit cel mai inovativ tip de analiză de laborator destinat identificării factorilor alergeni, care pot provoca reacții. Care sunt motivele pentru care poți și trebuie să faci testul ALEX?

1.    Este cel mai detaliat test la diferite tipuri de alergii

Conform rigorilor și standardelor impuse de Organizația Mondială a Sănătății, depistarea unei alergii și tratarea corespunzătoare se face cu utilizarea instrumentelor oportune. Testul ALEX este una dintre metodele cele mai detaliate de a depista o clasă mare, de peste 300 de alergeni, care pot provoca cele mai diferite tipuri de alergii, de la cele alimentare la cele respiratorii.

Uneori, acest test poate depista reacții alergice la cele mai neobișnuite lucruri care vă înconjoară. De exemplu, nu știați că sunteți alergic la praf, dar vă chinuiți cu rinite frecvente, aveți ochii mereu roșii. S-ar putea ca moleculele de praf care sunt omniprezente să vă creeze acest disconfort.

Acest motiv este cu atât mai important în cazul copiilor care suferă constant de dermatită atopică, eczeme și reacții alergice la diferite tipuri de alimente. Respectiv, pentru a determina riscul persistent, testul ALEX este cea mai potrivită metodă.

2.    Rezultatul îl aveți a doua zi!

Una din cele mai frecvente cauze de ce pacienții aleg să facă testul ALEX este faptul că această analiză nu necesită o pregătire specială, poate fi făcut în orice moment al zilei, chiar dacă luați deja tratament împotriva alergiei, iar rezultatul testului la peste 300 de alergeni este gata într-o singură zi!

3.    Oferă medicului posibilitatea de a indica un tratament eficient!

Se știe că analizele medicale sunt ca o hartă pentru medic, de aceea, atunci când vreți să scăpați de problema alergiilor, alegeți anume acest test, deoarece el oferă profilul alergologic complet, dându-i medicului claritate asupra stării generale.

Unde puteți face testul ALEX? În orice Centru Clinica Sante! Tot la Clinica Sante puteți să faceți o programare la un medic alergolog BUN , care în baza rezultatelor la testele de laborator să vă indice un tratament eficient care să pună capăt problemelor cauzate de alergii!

Țineți alergiile sub control cu SANTE – de 10 ani pentru sănătate!

Realitatea Live

25 Apr. 2024, 20:28
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
25 Apr. 2024, 20:28 // Actual //  Lupu Eduard

Moldovagaz urmează să solicite o reducere a tarifului pentru gazul natural, conform anunțului făcut de directorul companiei, Vadim Ceban, cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4.

Cererea va fi depusă mâine, pe data de 26 aprilie, la Autoritatea Națională de Reglementare în Energie (ANRE), în speranța de a aduce un beneficiu semnificativ consumatorilor finali. Cu toate acestea, Ceban nu a oferit detalii precise în legătură cu mărimea estimată a reducerii tarifului.

În data de 23 aprilie, membrul Consiliului Energocom, Alexandr Slusari declara că prețul gazului vândut de Energocom către Moldovagaz ar urma să fie între 300-350 dolari pentru mia de metri cubi, în luna mai.

Tariful la gaz pentru consumatorii casnici s-a redus cu 19,9%, la 14,47 cu TVA inclus, potrivit deciziei ANRE aprobată în cadrul ședinței de astăzi, 21 februarie.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău