Nume
Parola
Vizualizări: 2920
INVITAȚIE la Conferința de încheiere a proiectului transfrontalier „MuseumInfoTur"
10 Mai 2022 — ADR Centru anunță organizarea Conferinței de Încheiere a proiectului MuseumInfoTur - Valorificarea și sporirea vizibilităţii patrimoniului cultural și istoric în cadrul rețelei transfrontaliere de muzee - Centre de Informare Turistică, finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Operațional Comun România - Republica Moldova 2014 - 2020.

Evenimentul se va desfășura în format hibrid, joi, 12 mai 2022, ora 10.00, în incinta Muzeului de Istorie și Etnografie Mereni, Satul Mereni, raionul Anenii Noi, str. Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 95, dar și online pe platforma ZOOM.

Link: https://us02web.zoom.us/j/89839613860?pwd=Qzl6UTlIejJranRicm43Rkt3cWJsZz09

Cod de identificare: 898 3961 3860

Agenda evenimentului este anexată.

Amintim că activitățile proiectului sunt organizate de Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Centru, în parteneriat cu Asociația de Dezvoltare a Turismului în Moldova (R. Moldova) și Asociația de Cooperare Transfrontalieră „Euroregiunea Dunărea de Jos" (România).

Obiectivul general al proiectului este creșterea vizibilității patrimoniului transfrontalier cultural și istoric al Regiunii Centru, Republica Moldova, și al județului Galați, România, prin consolidarea capacitaților instituțiilor culturale și crearea unei rețele de centre de informare turistică în destinațiile majore promovate.

În cadrul proiectului au fost realizate activitați ce țin de dezvoltarea capacitaților muzeelor și a altor instituții relevante prin crearea Centrelor de Informare Turistică din 8 zone reprezentative, precum și promovarea patrimoniului cultural și istoric în cadrul rețelei transfrontaliere de 8 Centre de Informare Turistică.