Krasnoselski califică drept falsă informația lansată de SBU că militarii ar fi pregătiți de luptă: Transnistria nu e o amenințare pentru vecini

Liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski califică drept falsă informația lăsată de SBU potrivit căreia armata din regiune este adusă la starea de pregătire de luptă. „Transnistria nu prezintă o amenințare pentru țările vecine”, a menționat Krasnoselski. 

Foto: Serviciul de presă al așa-zisei președinții rmn

„Aduc la cunoștință publicului, în ceea ce privește informațiile care circulă în spațiul public. Informația lansată de SBU, potrivit căreia Forțele Armate ale Transnistriei este adusă la starea de pregătire de luptă, este falsă. 

După atacuri, a fost introdus cod „roșu” de amenințare teroristă cu implementarea măsurilor preventive adecvate și protecția populației. Agențiile de aplicare a legii au fost transferate într-un mod îmbunătățit de serviciu.

Transnistria nu reprezintă o amenințare pentru statele vecine, respectă neutralitatea și rămâne angajată față de principiile rezolvării tuturor problemelor la masa negocierilor”, a menționat Vadim Krasnoselski.


Liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, a venit cu un mesaj adresat cetățenilor de pe malul stâng al Nistrului, după declanșarea operațiunii militare rusești din Ucraina. Acesta a dat asigurări că așa-zisele autorități ale regiunii controlează pe deplin situația și că nu există motive pentru introducerea stării de urgență sau a altor regimuri juridice speciale.


Pub