Sărbătoare la Taraclia, organizată de Partidul Șor: Orașul a implinit 209 ani

Orașul Taraclia a marcat, vineri, 209 ani de la fondare. Festivitățile au început încă de dimineață cu depuneri de flori, iar la biserica din localitate, care poartă hramul Sfântului Gheorghe, a fost oficiată o slujbă. Conform tradiției, de Hramul orașului Taraclia, primarul a mers prin localitate cu o trăsură trasă de cai, vestind startul sărbătorii. Acesta este un obicei mai vechi, păstrat cu sfințenie an de an, care îi bucură atât pe localnici, cât și pe oaspeți. 

Foto: partidulsor.md

„Ne mândrim foarte mult cu primarul nostru, care se dedică zi de zi pentru dezvoltarea orașului nostru. Ne bucurăm de toată frumusețea care este în localitatea noastră”, a menționat o localnică.

„Astăzi este o zi cu soare și ne bucurăm că vom putea petrece frumos de hramul orașului nostru. Ne vom distra până seara târziu”, a declarat un localnic.

La festivitățile dedicate Hramului, a fost prezent și deputatul Partidului „ȘOR”, Vadim Fotescu. El i-a felicitat pe localnici și le-a urat prosperitate.

„Mă bucur foarte mult să mă aflu aici. Taraclia este un oraș foarte frumos și prosper și mă mândresc că primarul depune eforturi pentru modernizarea localității. Este centrul cultural al bulgarilor și îmi place că sunteți primitori și buni la suflet. Noi vă promitem să muncim și în continuare pentru ca dvs. să trăiți mai bine”, a dat asigurări deputatul Vadim Fotescu.

Iar primarul orașului Taraclia, Veaceslav Lupov, reprezentant al Partidului „ȘOR” a adus mulțumiri formațiunii politice pentru susținerea constantă în ceea ce privește dezvoltarea orașului și și-a exprimat speranța că Taraclia va avea mereu proiecte frumoase, iar locuitorii vor fi mândri de localitatea lor.

„Mă bucur foarte mult că, după o perioadă lungă, putem să ne bucurăm împreună de această sărbătoare frumoasă. Sper că sunteți fericiți și mândri că locuiți în acest oraș minunat și credeți-mă că îmi doresc și voi face tot posibilul ca Taraclia să devină o localitate confortabilă, de unde oamenii nu vor dori să plece și vor vrea oricând să revină”, a afirmat Veaceslav Lupov.

Cu un mesaj de felicitare pe pagina sa de Facebook a venit și președintele Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, care a dat asigurări că la Taraclia vor fi implementate și alte proiecte frumoase.

„Acum doi ani și jumătate, noi, Partidul „ȘOR” și voi, locuitorii din Taraclia, ne-am unit destinele pentru a pune bazele unui nou început pentru acest oraș și pentru a-i reda măreția pe care o merită. Încrederea pe care ați acordat-o bunului meu prieten și coleg Veaceslav Lupov, când i-ați încredințat soarta acestui oraș, este un lucru care mă onorează și mă responsabilizează enorm, deoarece asta înseamnă că ați avut încredere inclusiv în mine și în întreaga noastră echipă. Iată de ce, îmi doresc din tot sufletul ca această încredere să fie îndreptățită și să ne putem bucura împreună de multe realizări frumoase, care să facă mai bună viața oamenilor frumoși de aici. Să știți că noi nu uităm ceea ce promitem și fiți siguri că vom lupta zi de zi pentru bunăstarea fiecărui cetățean”, a precizat Ilan Șor.

Cu ocazia Hramului orașului Taraclia, au mai fost organizate evenimente sportive și de divertisment. Seara a culminat cu un concert în cadrul căruia au evoluat mai mulți interpreți care au încântat publicul.


Pub