image
Sursa foto: Instagram

”Cea mai frumoasă atletă din lume” a luat o pauză de la sport. În ce domeniu va activa

Sportiva germană Alica Schmidt (23 de ani), considerată ”cea mai frumoasă atletă din lume”, s-a decis să ia o pauză de la sport pentru a urma o carieră în televiziune.

Schmidt va lua parte la emisiunea ”Who knows something like that?”, un quiz-show care a devenit un adevărat hit în Germania.

Atleta și-a anunțat debutul în televiziune pe rețelele sociale, acolo unde a adunat nu mai puțin de 2.8 milioane de urmăritori.

În ceea ce privește cariera sportivă, Schimdt a fost dezamăgită după ce nu a fost inclusă în echipa olimpică a Germaniei pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo care au avut loc vara trecută.

După dezamăgirea din vară, Schimdt a luat o pauză, însă nu a încetat nicio clipă să se antreneze din greu.

Alica Schmidt a participat la Campionatele Naționale de atletism din Germania, însă gândurile i-au zburat către poporul ucrainean, greu încercat în această perioadă.

Sportiva a obținut un nou record personal în proba de 400 metri și a cucerit medalia de argint la Campionatele Naționale, dar nu s-a putut bucura pe deplin de aceste rezultate, din cauza războiului pornit de Rusia în Ucraina. Alica Schmidt a transmis un mesaj emoționant, care a adunat peste 300.000 de aprecieri.

”În aceste vremuri, nu pot pretinde că performanțele mele sunt tot ce contează. Sunt foarte tristă când mă gândesc la situația actuală din Ucraina. Gândurile mele se îndreaptă către toți cei afectați. Să lăsăm istoria să ne învețe o lecție, nu să o repetăm. Vă rog, opriți războiul”, a scris Alica Schmidt pe contul său de Instagram.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: