marți, 16 aprilie, 2024
22.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeSMART CREDIT sărbătorește 12 ani de activitate

SMART CREDIT sărbătorește 12 ani de activitate

Recomandate

O.C.N. SMART CREDIT – companie ce oferă oportunități avantajoase de finanțare pentru dezvoltarea afacerilor, sărbătorește astăzi, 5 mai 2022, a 12-a aniversare!

Orientată spre susținerea performanței și oferirea suportului necesar pentru investiții eficiente, O.C.N. SMART CREDIT a reușit să devină un partener de încredere pentru mai mulți antreprenori locali.

Fiecare membru al echipei a reușit să se integreze și să promoveze în continuare valorile companiei, astfel încât fiecărui potențial client să-i fie oferit suportul necesar pentru a lua decizia corectă privind accesarea creditelor.

A 12-a aniversare cu siguranță e rezultatul unui proces continuu de implicare, dedicație și profesionalism! Acum 12 ani, compania și-a început activitatea în sfera creditării în orașul Ungheni, iar datorită obiectivelor stabilite, transparenței, corectitudinii și flexibilității, astăzi, O.C.N. SMART CREDIT S.R.L are acoperire națională și este prezentă în 11 raioane ale țării, cu 14 sucursale, dintre care 4 au fost deschise în perioada pandemiei.

Acest fapt demonstrează, repetat, curajul echipei de a înfrunta obstacole, tendința de realizare a scopurilor propuse și, nu în ultimul rând, dorința de a fi mai aproape de clienții săi, oferindu-le o gamă diversă de produse de creditare competitive. 

La moment, familia SMART CREDIT este formată din 55 angajați, dintre care 85% sunt femei. Fiecare membru contribuie cu valoarea sa profesională, aportul colegial și tot ce poate fi numit promovare eficientă, deservire calitativă și clienți mulțumiți.

Mulțumim colegilor că au ales să facă parte din echipa SMART CREDIT.

În cei 12 ani de activitate au fost acordate 21 000 credite în sumă de 552 000 000 lei, asigurând, astfel, cerințele și necesitățile clienților.

Suntem recunoscători clienților pentru încrederea oferită în susținerea realizării visurilor acestora.

Totodată, un rol important în dezvoltarea companiei l-au avut finanțatorii interni și externi care au crezut în scopurile propuse, strategiile de realizare și, drept rezultat, s-au putut bucura de rezultatele obținute.

Astăzi, ne mândrim că suntem o companie SMART – o companie cunoscută în segmentul de creditare nebancară, ce oferă acces la finanțare micilor antreprenori din zonele rurale și persoanelor social și financiar dezavantajate; o companie care s-a impus prin perseverență, calitate și orientare spre rezultat! Și nu ne oprim aici: scopurile sunt țintite, instrumentele de lucru – pregătite, pentru a fi și mai buni; pentru a fi cei mai buni!

SMART CREDIT – Finanțare pentru un Viitor Prosper!

Prima Finanțare
Prima Finanțarehttps://primafinantare.md
Susținem prin credite accesibile antreprenorii mici, femeile și persoanele social dezavantajate!

Citește și ›

Advertoriale