sâmbătă, 27 aprilie, 2024
4.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeVIDEO. Pungi, caserole și cutii din carton Moldpack, de diferite mărimi, modele și culori...

VIDEO. Pungi, caserole și cutii din carton Moldpack, de diferite mărimi, modele și culori pentru noul sezon de fructe

Recomandate

A început noul sezon de fructe. Odată cu multașteptata încălzire a vremii, încep să apară în vânzare și primele fructe. Deja au apărut căpșunile, urmează zmeura, afinele, cireșele, vișinele, coacăza, precum și altele. 

Un tânăr antreprenor din Chișinău vine cu o soluție ecologică și mai prietenoasă cu natura – caserolele din carton Moldpack.

Sunt eco, sunt ușoare, frumoase și cel mai important, accesibile pentru toți, de diferite dimensiuni și pentru toate gusturile. Și nu sunt scumpe. Diferența între o caserolă de plastic și una de carton este minimă, de ordinul a 10-15 bani.  

Ca să vă convingeți, solicitați o ofertă la MoldPack care dispune o gamă variată de pungi din hârtie, cutii și caserole din carton de diferite dimensiuni, culori și modele.

Fie că sunteți agricultor și aveți nevoie de ambalaje pentru comercializarea căpșunilor, zmeurei, merelor sau orice alte fructe într-o cantitate de jumătate kilogram sau un kilogram, fie că sunteți agent economic și distribuiți produse alimentare sau articole vestimentare.

„Acum avem 10 tipuri de caserole. Noi ne conformăm cerințelor clienților, fermierilor, agricultorilor. Ultimul articol pe care am început să-l facem este cu un producător local car exportă – este un tip de caserolă încape un kilogram fie poamă sau alt produs și are torți pentru comoditatea cumpărătorilor”, ne mai spune Călin Harti.

Dacă încă nu v-ați lăsat convins să deveniți client MoldPack, vă mai spunem că unicitatea producătorului local este că aici se poate confecționa logo-ul pe care îl doriți, pe orice tip de caserolă, pungă sau cutie.

„Tipărim logo-ul oricărui fermier. Încercăm să convingem producătorii locali ca să treacă la carton ondulat pentru a putea fi reciclat”, ne-a mai spus antreprenorul.

Delli Fruits este clienta MoldPack deja de trei ani, încă de la inițierea afacerii. Mihaela Cheptene, fondatoarea și administratoarea afacerii, spune că MoldPack îi este un partener de încredere pentru livrarea fructelor proaspete, oferindu-i ambalaje sigure și prietenoase cu mediul. 

„Delli Fruits s-a născut din dorința de a livra fructe și legume proaspete, de calitate și, mai ales, frumos ambalate. Din acest considerent am ales să colaborăm cu MoldPack. Suntem alături de ei deja de trei ani, iar între timp am descoperit că au și caserole biodegradabile pentru a ambala căpșuni, afine și diferite pomușoare. Au un aspect foarte frumos și sunt benefice pentru mediu. Avem o mare încredere în MoldPack – ne oferă cele mai frumoase cutiuțe și vă îndemnăm pe toți să le folosiți”, sfătuie cu încredere antreprenoarea.

Plasticul ne distruge planeta, iar 50 la sută din acest material toxic pe care îl folosim, îl utilizăm doar o singură dată. Singura soluție este înlocuirea acestuia cu produse biodegradabile, contribuind, în acest mod, la îmbunătățirea mediului în care trăim.

Cu acest scop, tânărul antreprenor Călin Harti gestionează compania MoldPack, un producător local care este specializat în producerea articolelor prietenoase cu natura. 

Chiar dacă produsele ecologice cer investiții mari și este greu să te lipsești de unele lucruri pe care le utilizezi zilnic, MoldPack păstrează tot ceea ce ne oferă mama natură și furnizează antreprenorilor din toate domeniile de activitate cutii, pungi și caserole create exclusiv din hârtie și carton ondulat.

„Producem cutii din carton, confecționăm diferite articole ce ține de carton ondulat, tipărim, tăiem. Facem cutii pentru fructe, pizza, biscuiți, inclusiv pentru produse ce sunt exportate. Am început să elaborăm noi proiecte tehnice, desene. Prin noi culori, oferim clienților o calitate mai bună a produselor noastre”, ne-a spus Călin Harti, antreprenor care a reușit să introducă pe piață o alternativă a plasticului pentru a încuraja clienții să fie mai responsabili.

Aceste minunate cutii și nu doar, le găsiți, în exclusivitate, doar la Moldpack.

Mai multe detalii găsiți pe site-ul oficial Moldpack, pe facebook și la numărul de telefon 069 741 458.

Advertorial
Advertorialhttps://agrobiznes.md/publicitate
Conținut sponsorizat de parteneri (P)

Citește și ›

Advertoriale