image
Sursa foto: Profimedia

PSG are cinci ținte clare pentru perioada de vară! Ce fotbaliști sunt așteptați pe "Parc des Princes"

Oficialii celor de la PSG pregătesc mai multe schimbări la finalul acestui sezon, astfel că ar fi stabilit deja lista fotbaliștilor care pot sosi în capitala Franței.

Potrivit Le Parisien, oficialii celor de la PSG au stabilit numele celor cinci jucători pe care îi vor la mijlocul terenului. Paul Pogba (Manchester United), Seko Fofana (Lens), Khephren Thuram (Nice), Sergej Milinkovic-Savic (Lazio) și Nicolo Barella (Inter Milano) sunt fotbaliștii pe care campioana din Ligue 1 a pus ochii.

Rămâne de văzut câți dintre cei menționați mai sus vor ajunge la finalul acestui sezon pe "Parc des Princes", ținând cont că PSG se va despărți de mai mulți jucători în această vară.

55 de milioane de euro este cota lui Paul Pogba, potrivit Transfermarkt.com

20 de milioane de euro - Seko Fofana

14 milioane de euro - Khephren Thuram

70 milioane de euro - Sergej Milinkovic-Savic

70 milioane de euro - Nicolo Barella

În ceea ce privește lotul, șefii campioanei Franței ar fi stabilit deja cine sunt primii cinci fotbaliști care vor pleca de la PSG în vară: Tilo Kehrer, Layvin Kurzawa, Leandro Paredes, Julian Draxler și Angel Di Maria.

Situația mijlocașului de bandă argentinian este cea mai clară. Angel Di Maria o va părăsi pe PSG la 30 iunie, când îi expiră contractul, iar L'Equipe, citat de Marca, anunță că Barcelona este interesată să-l legitimeze, la fel ca Atletico Madrid.

Tilo Kehrer, Layvin Kurzawa, Leandro Paredes și Julian Draxler mai au contracte cu PSG și pentru sezonul viitor, iar clubul francez va încerca să-i vândă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: