luni, 22 aprilie, 2024
13.3 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeVIDEO. Testarea semănătorii Kinze 4800 la Dolj. Alin Dănilă: Am obținut recolte de porumb...

VIDEO. Testarea semănătorii Kinze 4800 la Dolj. Alin Dănilă: Am obținut recolte de porumb cu 1-1,5 t/ha mai mari

Recomandate

Cea mai mare semănătoare Kinze disponibilă în Europa – Kinze 4800 Blue Drive, a trecut cu brio testarea la ferma Agroexpert Industry din Dolj și în acest an.

Pe lângă precizia de peste 99% la semănat și viteza de lucru de la 5 km până la 19 km/h, Kinze și-a demonstrat încă o dată performanța realizând concomitent semănatul unei parcele cu 2 semănători: Kinze 4800 și Kinze 3505.

Pentru prima dată am testat semănătoarea Kinze 4800 anul trecut, iar în acest an varianta îmbunătățită și-a reconfirmat performanța. În 2021 am semănat aproximativ 1000 de hectare de porumb cu aceasta, iar rezultatul a fost mai mult decât bun.

Datorită preciziei înalte, am obținut la porumb recolte mai mari cu 1-1,5 tone comparativ cu loturile semănate cu semănătorile din fermă”, a specificat Alin Dănilă, inginer-agronom în cadrul Agroexpert Industry.

Fiecare element al semănătorii Kinze 4800 cu distanța între rânduri de 70 cm, 24 de rânduri, este proiectat având în vedere eficiența și productivitatea, pentru a semăna mai multe hectare în fiecare zi.

Sistemul de dozare True Speed asigură preluarea seminței și livrarea acesteia în sol de către o bandă transportatoare la adâncimea exact setată.

Suplimentar, dotarea cu sistemul True Speed permite asigurarea unei precizii de peste 99%, la o viteză de lucru de până la 19 km la oră.

Semănătorile Kinze pot fi adaptate atât pentru semănatul direct – No-Till, Mini-Till, Strip-Till, cât și pentru semănatul în solul lucrat. Suplimentar, acestea sunt dotate cu sisteme de fertilizare lichidă sau solidă, în funcție de necesitățile fermei.

Pentru detalii, apelați la +40733933415, accesați www.kplanter.com sau www.kinze.com.

Video Agrobiznes
Video Agrobizneshttps://agrobiznes.md/productie-video
Producție video realizată de echipa Agrobiznes (P)

Citește și ›

Advertoriale