(video) Pregătire de TOEFL sau de examenele de bac. #diez te ajută să înveți printr-o serie de live-uri educaționale

invata cu diez

Echipa #diez este alături de tine și în această primăvară în pregătirea de examene, dar și de admitere la facultate. Din acest motiv, pe pagina noastră de Instagram vei putea să urmărești săptămânal live-uri educaționale utile prin care vom încerca, cu ajutorul specialiștilor și specialistelor, să răspundem la întrebări care te interesează.

Până acum, am discutat despre pregătirea de examenele de bacalaureat la engleză, dar și despre testele internaționale TOEFL și IELTS, care sunt de obicei necesare pentru admiterea la universitățile de peste hotare pentru cei care vor să urmeze programe universitare în limba engleză.

Bacalaureat la limba engleză

Am vorbit cu Cristina Burlacu de la Oratorica despre cum să te pregătești corect pentru examenul la limba engleză, despre care sunt cele mai frecvente greșeli, cum să le eviți, dar și despre strategii pentru a obține cât mai multe puncte.

TOEFL

Am discutat cu Viorica Tracenco de la Fantastic English despre TOEFL. O să afli din videoclip tot ce trebuie să știi despre cursurile de pregătire, despre structura examenului, despre cum să iei scorul dorit, despre cât costă, dar și de ce să alegi anume TOEFL.

IELTS

Am vorbit cu Doina Crigan de la Quo Vadis despre testul IELTS. Ai știut că IELTS poate fi susținut doar la Quo Vadis? Sau ai știut faptul că testul este unul dintre cele mai solicitate pentru personale care vor să studieze sau să lucreze în străinătate?

Urmărește-ne pe pagina de Instagram pentru a fi la curent cu următoarele live-uri. Promitem să aducem invitați și invitate care să îți povestească din cele mai sigure surse tot ce te interesează despre temele educaționale care te preocupă. Dacă ai sugestii pentru noi, scrie-ne direct pe pagină.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente