De Paștele Blajinilor la intrările în Cimitirul „Sfântul Lazăr”, agenții economici își vor comercializa produsele

cimitir
Foto: chisinau.md

Primăria Municipiului Chișinău a informat că, în zilele de 1-2 mai, la intrările în Cimitirul „Sfântul Lazăr” de pe strada Doina, va fi organizată comercializarea produselor alimentare și nealimentare tematice în contextul sărbătorii Paștele Blajinilor. Doritorii vor putea procura pască, cozonac, produse de patiserie fără cremă, băuturi răcoritoare, băuturi fierbinți, flori, compoziții florale, dar și multe altele.

Potrivit autorităților, agenții economici care vor participa la activitatea anunțată vor asigura aspectul exterior al locului de comerț corespunzător tematicii, vor comercializa doar produsele permise conform rigorilor stabilite de către APL Chișinău, vor respecta condițiile de livrare și păstrare a produselor prevăzute spre vânzare, vor respecta măsurile de prevenire și diminuare a răspândirii virusului COVID-19 etc.

Pe durata desfășurării activității de comerț la intrările în Cimitirul „Sfântul Lazăr”, respectarea ordinii publice va fi asigurată de către Pretura sectorului Râșcani, de comun cu Direcția de Poliție a municipiului Chișinău.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente