Verdict clar după Liverpool - Villarreal 2-0: „Cea mai bună echipă din lume!”

Liverpool a dominat-o autoritar pe Villarreal și a învins-o cu 2-0 în prima manșă a „dublei” din semifinalele UEFA Champions League, informează Digisport.ro

Foto: digisport.ro

Fostul mare internațional a evidențiat pressing-ul agresiv al lui Liverpool și a remarcat evoluția lui Trent Alexander-Arnold, catalogată drept „incredibilă”.

„E cea mai bună echipă din lume în momentul ăsta. E o echipă cu atâtea opțiune de finalizare. Sunt atâtea soluții, fac un pressing sufocant cum n-am mai văzut, așa se procedează cu o echipă mică, presiune, presiune, o sufoci, o zăpăcești? Golurile cum vin?”

În două minute, după presiune. E un Alexander-Arnold care e incredibil. Ce pase, ce centrări! Liverpool nu are adversari în momentul ăsta. Sper să joace cu City în finală”, a spus Gabi Balint, la Euro Fotbal.

După meciul din Anglia, Liverpool a luat o opțiune serioasă pentru accederea în finala UEFA Champions League, unde va întâlni echipe calificată în urma confruntării Manchester City - Real Madrid, 3-2 în tur.

Manșele secunde ale retururilor semifinalelor UEFA Champions League se dispută săptămâna viitoare, în direct la Digi Sport 1. Marți, Liverpool joacă, de la 22:00, împotriva lui Villarreal, în timp ce, la Madrid, Real primește vizita lui Manchester City, de la aceeași oră.


Pub