(video) Antreprenoarea Frasineanu Iraida și istoria de succes a clinicii stomatologice Iraida-Dent

Astăzi, vă invităm să o cunoașteți pe Frasineanu Iraida, clienta FinComBank și noua eroină a campaniei #FinComBusiness – preţuim oameni, încurajăm afaceri!

Foto: FinComBank

Aflați povestea de succes a Clinicii stomatologice din or. Ialoveni Iraida-Dent și a antreprenoarei care îmbină profesia de medic stomatolog, soție și mamă a doi copii minunați.

Antreprenoarea Frasineanu Iraida activează ca medic stomatolog încă din 2009. După cum ne povestește aceasta: „am îndrăgit foarte mult această profesie fiind permanent în contact cu oameni frumoși la chip și la suflet. În 2014, soțul, având încredere în mine, mi-a propus să închiriem o încăpere pentru a ne deschide propria afacere. Eram tineri și neinformați așa că după ce am investit în acel spațiu 2 ani, am fost nevoiți să ne sistam activitatea”.

Atunci, a urmat o etapă mai dificilă. Având un copil mic de 1,6 ani și fiind însărcinată cu cel de-al doilea băiețel, nu s-a lăsat bătută și având toată susținerea soțului, a familiei și a prietenilor „am găsit un spațiu comercial pentru noua clinică și am apelat la FinComBank. Le sunt recunoscătoare și o să fiu mereu, pentru că în acea situație ne-au creditat”, ne-a povestit medicul stomatolog, care, nu de alta, dar este o fire optimistă și perseverentă, care insuflă încredere și curaj celor din jur.

Niciodată nu o să-și uite pacienții care în acea perioadă de pauză îi scriau periodic. „Mă întrebau: Doamna Doctor, când vă reluați activitatea? Eu vă aștept, nu mă duc la alt medic”, după cum ne povestește antreprenoarea. Toate aceste mesaje și sunete erau pentru ea ca un catalizator care o stimulau și mai mult și care accelerau întregul proces. „Așa a apărut Clinica noastră, siguranța noastră și a copiilor noștri pentru un viitor mai liniștit și mai prosper”, subliniază doctorul Frasineanu Iraida.

Vă invităm să urmăriți reportajul video și să aflați cum „prin muncă asidua, perseverență, empatie și responsabilitate este posibil să crești și să ajungi culmile dorite, pentru că nu poți nega cine ești, dar îți pot cultiva plusurile și îți poți depăși minusurile”, după cum ne povestește antreprenoarea.

Pentru cei ce sunt în căutarea unui medic stomatolog, pentru a zâmbi cu încredere, Clinica Iraida-Dent, precum și întreaga echipă de profesioniști, vă așteptă pe adresa Alexandru cel Bun 53, or. Ialoveni.

Vă invităm să urmăriți campania „#FinComBusiness – preţuim oameni, încurajăm afaceri” și poveștile de succes ale antreprenorilor pe pagina #FinComBusiness!


// console.log('no ads situation')