A reușit să fugă din Ucraina. Mama lui Dan Bălan: „S-a aflat în mijlocul războiului, cât am tremurat pentru el!”

Dan Bălan a reușit să părăsească Ucraina, după ce a fost „prins” de război, la Kiev. Atunci era implicat în filmările emisiunii „Vocea Ucrainei'. O perioadă îndelungată nu s-a știut nimic despre el, iar recent mama artistului a venit cu primele declarații. Potrivit Ludmilei Bălan, fiul său este în siguranță. „Va oferi curând un semn de viață și atunci vor înțelege cu toții de ce a trebuit să facă asta”, a spus interpreta, scrie SHOK.md.

Foto: SHOK.md

„Dan a reușit să iasă din Kiev spre sfârșitul lui februarie. Numai el știe cum a reușit să facă asta! A preferat să nu facă public însă acest lucru până acum!”, a precizat mama artistului.

Ludmila Bălan a adăugat: „Dan a trecut pe la noi, normal, mai întâi. Sigur, și-a ales să vină încoace, fiindcă numai noi știm prin ce am trecut în acea perioadă în care el s-a aflat în mijlocul războiului, cât am tremurat pentru el!”.

Dan Bălan a ales să nu rămână în Moldova, ci să plece într-o altă țară din Europa pentru a lucra la o serie de proiecte muzicale personale.

Citește continuare pe SHOK.md.


Pub