(video) Ulianovsk, în doliu și lacrimi, după atacul de la grădiniță: Oamenii au adus flori și jucării pentru sufletele nevinovate, plecate la ceruri

Localitatea Ulianovsk din Rusia va îmbrăca mâine straie negre. Autoritățile locale au declarat zi de doliu în memoria celor doi micuți și educatoarei, omorâte ieri într-o grădiniță din localitatea Rusă.

Foto: Captură video

Oamenii au adus flori, jucării și am aprins lumânări lângă fotografia victimelor atacului de ieri.

Ieri, în regiunea Ulianovsk din Rusia un bărbat a intrat într-o grădiniță a tras în educatoare și doi copii, apoi s-a sinucis.

O profesoară și doi copii au fost uciși într-o împușcătură dintr-o grădiniță din regiunea Ulianovsk, a declarat fostul guvernator al regiunii și deputat al Dumei de Stat Serghei Morozov.

Informațiile au fost confirmate ulterior și de către actualul guvernator, care a mai spus că o dădacă a fost rănită.

Potrivit Tatianei Moskalkova, comisarul pentru drepturile omului rus, focul de armă a fost deschis de Aktiamov Ruslan Rușanovici, născut în 1996, domiciliat în Veșkaim, „care a fost înregistrat ca bolnav mintal”.

Arma IZH 26 îi aparține lui Alexander Tronin născut în 1954. Oamenii legii din Rusia au confirmat că cetățeanul care a deschis focul nu era deținătorul legal al armei, dar proprietarul a primit permisiunea legal.

Potrivit canalului 360 ​​TV, proprietarul pistolului din care a fost deschis focul a fost dat dispărut. Dimineața, pensionarul a mers cu fiul prietenului său la carieră să tragă și de atunci nu a mai luat legătura.

Trupul acestuia a fost găsit zăcând în apropierea grădiniței.


Pub