(FOTO) CCI a RM a participat la ceremonia de lansare a inițiativelor prietenoase familiei la locul de muncă

27 Apr. 2022, 17:35
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  MD Bani
27 Apr. 2022, 17:35 // Bani și Afaceri //  MD Bani

La data de 27 aprilie 2022, la Chișinău a fost organizată Ceremonia de lansare a inițiativelor prietenoase familiei la locul de muncă, în cadrul proiectului UNFPA Moldova „Mai multe oportunități: Politici familiale sensibile la gen pentru sectorul privat din Balcanii de Vest şi Moldova”, la care a participat Vicepreședintele Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) Natalia Calenic.

Natalia Calenic a mulțumit partenerilor internaționali pentru implementarea unui proiect atât de important pentru țara noastră și a felicitat companiile membre ale CCI, care au devenit beneficiare și campioane în domeniul politicilor favorabile familiei.

„Camera, în calitate de partener al proiectului, s-a implicat activ în realizarea acestuia și ne bucurăm că astăzi vom asista la înmânarea certificatelor companiilor ce au demonstrat deschidere și capacitatea de a crea locuri de muncă mai bune pentru angajații săi. Datorită investițiilor și eforturilor susținute, companiile campioane vor asigura locuri de muncă mai bune pentru circa 5000 de angajați. Suntem siguri, că investiția respectivă se va materializa în creșterea productivității și a eficienței acestor companii, la un mediu intern mai favorabil dar și crearea noilor locuri de muncă”, a declarat vicepeședinta CCI.

Potrivit UNFPA, Orange Moldova, Panilino, Premier Energy și Asena sunt patru companii din Moldova care vor crea, în următoarele luni, spații prietenoase familiei la locul de muncă. Fiecare inițiativă este cofinanțată de UNFPA cu câte 5000 de dolari, iar companiile urmează să dubleze contribuția.

Companiile respective au beneficiat de sprijin continuu, ghidare și instruire din partea UNFPA și a Experților CCI a RM.

Evenimentul poate fi urmărit aici.

Proiectului „Mai Multe Oportunități: Politici Familiale Sensibile la Gen pentru Sectorul Privat din Balcanii de Vest și Republica Moldova”, realizat de Fondul ONU pentru Populație, cu suportul financiar al Agenției Austriece pentru Dezvoltare.

Realitatea Live

19 Apr. 2024, 11:55
 // Categoria: Oameni şi Idei // Autor:  Soroceanu Olga
19 Apr. 2024, 11:55 // Oameni şi Idei //  Soroceanu Olga

Marina Harin este o antreprenoare pasionată de amenajări și decor cu flori. Ea se confruntă cu o provocare majoră: profitul întârzie să apară. Deși domeniul este plin de potențial, există câteva cauze posibile pentru această situație.

În video de mai jos, afli drumul ei și provocările pe care le are.

Tânăra poate trece de această încercare prin analiză atentă, adaptare și perseverență. Cu o abordare strategică și o atenție deosebită la detalii, afacerea ei de amenajări și decor cu flori poate deveni profitabilă.

Emisiunea „Afaceri la Microscop” poate fi vizionată pe RLIVE TV, joi la 22:00, sâmbăta la 06:00 și miercuri la 16:00.

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău