image
Sursa foto: captură video

VIDEO // „Anomalie” în a doua zi de Paști: Primarul din Pelinia a încurcat Învierea cu Nașterea Domnului

Primarul satului Pelinia din raionul Drochia, Titus Sărăteanu, încurcă sărbătorile. În loc să felicite oamenii cu Învierea Domnului, acesta a felicitat locuitorii cu ocazia Nașterii Domnului. S-a întâmplat pe scena Casei de Cultură din sat, unde ieri a avut loc un concert pascal.

„Permiteți-mi să vă felicit călduros cu cea mai frumoasă și mai scumpă sărbătoare pentru noi, Nașterea Domnului Isus Hristos. Vă doresc vouă și familiilor voastre, sănătate, bunăstare, dragoste și credință în Dumnezeu!”, a spus Sărăteanu la microfon, potrivit nordnews.md.

Nu este pentru prima dată când o persoană publică comite o gafă în mesajul de felicitare adresat oamenilor. În decembire 2019, deputata PSRM, Aliona Pilipețchi, a ținut un discurs la târgul de Crăciun de la Soroca. Aceasta a avut un mesaj de felicitare deochiat adresat sorocenilor, care i-a indignat pe oameni, dar și i-a amuzat.

Deputata a vorbit în limba rusă, iar la sfârșit a vrut să le transmită oamenilor „Crăciun fericit”, însă, le-a urat „Fericiun crecit.”

Momentul a fost transmis LIVE pe Facebook și imediat a stârnit reacții.

Noutăţile partenerilor

comentarii: