(foto) Serviciul vamal „nu a înregistrat flux de mijloace de transport” la punctele interne de control din zona regiunii transnistrene

Serviciul Vamal al Republicii Moldova vine cu precizări referitor la situația în posturile vamale interne de control (PVIC), controlate de către autoritățile Republicii Moldova.

Foto: Serviciul Vamal

Astăzi în posturile vamale interne de control: 2210: Sănătăuca pod (PVIC), 2220: Rezina pod (PVIC), 2230: Molovata (PVIC), 2240: Criuleni 14, 18 (PVIC), 2250: Vadul lui Voda (PVIC), 2260: Gura Bâcului (PVIC), 2270: Hîrbovăț (PVIC), 2280: Hagimus (PVIC) și 2290: Răscăieți (PVIC), nu a fost și nu este înregistrat flux de mijloace de transport, anunță Serviciul Vamal.


Astăzi, presa din stânga Nistrului a anunțat despre cozi de mașini la intrarea în Moldova dinspre regiunea transnistreană. Presa locală scrie că este aglomerat la Rîbnița și Tighina. Motivul ar fi modificarea regimului de control.

Aseară a avut loc un atac la sediul MGB-ului de la Tiraspol. Așa-zisul departament de Interne a anunțat că este vorba despre un atac cu lansatoare de grenade, iar victime nu sunt.

Biroul de reintegrare a comentat incidentul, iar Serviciul de securitate ucrainean a calificat incidentul drept „provocare pusă la cale de FSB”.

Și în această dimineață au avut loc explozii în orașul Grigoriopol.


Pub