Rusia: Un atacator a tras într-o grădiniță și a ucis doi copilași și o educatoare, apoi s-a sinucis. A furat arma de la un bătrân, pe care l-a omorât

În regiunea Ulianovsk din Rusia un bărbat a intrat într-o grădiniță a tras în educatoare și doi copii, apoi s-a sinucis, transmite ria.ru.

Foto: Telegram/ mash

O profesoară și doi copii au fost uciși într-o împușcătură dintr-o grădiniță din regiunea Ulianovsk, a declarat fostul guvernator al regiunii și deputat al Dumei de Stat Serghei Morozov.

Informațiile au fost confirmate ulterior și de către actualul guvernator, care a mai spus că o dădacă a fost rănită.

Potrivit Tatianei Moskalkova, comisarul pentru drepturile omului rus, focul de armă a fost deschis de Aktiamov Ruslan Rușanovici, născut în 1996, domiciliat în Veșkaim, „care a fost înregistrat ca bolnav mintal”. 

Arma IZH 26 îi aparține lui Alexander Tronin născut în 1954. Oamenii legii din Rusia au confirmat că cetățeanul care a deschis focul nu era deținătorul legal al armei, dar proprietarul a primit permisiunea legal.

Potrivit canalului 360 ​​TV, proprietarul pistolului din care a fost deschis focul a fost dat dispărut. Dimineața, pensionarul a mers cu fiul prietenului său la carieră să tragă și de atunci nu a mai luat legătura.

Trupul acestuia a fost găsit zăcând în apropierea grădiniței.


Pub