‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 26 martie, 2024
4.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiri„Mai Bun” - târgul de vinuri și bunătăți care va aduna zeci de producători...

„Mai Bun” – târgul de vinuri și bunătăți care va aduna zeci de producători locali

‹ adv ›
‹ adv ›

Luna mai este luna care ne îndeamnă să fim „Mai Buni” – mai buni, mai empatici și mai solidari cu micii producători autohtoni.

Tocmai de asta în luna mai micii producători autohtoni membri ai „Asociației Micilor Producători de Vin” și ai „Federației Naționale a Fermierilor din Moldova” ne invită la trei evenimente dedicate micilor producători de vinuri și de alte bunătăți gastronomice autohtone.

Pe 7 și 8 mai aceștia vor putea fi găsiți pe explanada Parcului Alunelul din sectorul Buiucani, iar pe 14, 15, 28 și 29 mai în Parcul Afgan din sectorul Rîșcani a capitalei.

Evenimentele sunt susținute de partenerii de dezvoltare externi ai Republicii Moldova prin proiectele în derulare pe teritoriul nostru: Agenția de Dezvolatre a Statelor Unite USAID, Agenția de Dezvoltare a Suediei WeEffect, Optim Project – proiect implimentat cu ajutorul guvernului elvețian.

Organizatorii ne îndeamnă să nu ratăm opotunitatea de a pune umărul la sprijinirea micilor afaceri din agricultura noastră, astfel fiecare din noi având posibilitatea să contribuim la bunăstarea economică a țării noastre.

Agrobiznes.md este partenerul media al acestor evenimente.

‹ adv ›
‹ adv ›

1 Comentariu

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Comentarii