UPDATE. Autoritățile din Ucraina, despre exploziile de la Tiraspol: „Nu vom fi mirați dacă este o provocare din partea Rusiei”

tiraspol2
Foto: МВД ПМР

Presa din regiunea transnistreană scrie că la Tiraspol au avut loc explozii la așa-zisul Minister al Securității de Stat. Conform informațiilor, un obuz a căzut în apropierea clădirii. Informația a fost confirmată de așa-zisele autorități din regiune.

UPDATE. Anton Heraşcenko, unul dintre consilierii ministrului de interne de la Kiev, a comentat exploziile care au avut loc astăzi la Tiraspol: „Nu vom fi mirați dacă aceasta este încă o provocare din partea Federației Ruse”.

Așa-zisul Minister de Interne de la Tiraspol a confirmat explozia, menționând că, de fapt, au avut loc câteva explozii.

„Luni, în jurul orei 17.00, în clădirea Ministerului Securității Statului RMN, situată la intersecția străzilor Manoilov și Karl Marx, au avut loc mai multe explozii. La etajele superioare geamurile sunt sparte. Din clădire iese fum.

Zona este înconjurată și izolată de polițiști. La fața locului se află o echipă de investigații, geniști, pompieri, medici de la ambulanță și specialiști din alte servicii de urgență.

Potrivit datelor preliminare, focurile au fost trase din RPG-uri. Nu sunt victime”, se arată într-un comunicat emis de așa-zisul Minister de Interne din regiunea transnistreană.

Nu este clar deocamdată cine a lansat aceste explozii.

Новости Приднестровья
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente