Nova Lines a donat Autorităților și Organizațiilor neguvernamentale loturi de ajutor umanitar în valoare de peste 1.500.000 lei

În contextul războiului din Ucraina și a crizei umanitare, Compania moldo-americană Nova Lines a sprijinit atât Autoritățile Publice Centrale și Locale, cât și organizațiile neguvernamentale, în eforturile de gestiune a fluxului mare de oameni care s-au refugiat în Republica Moldova din calea războiului.

Pentru a susține procesul de asistență și acomodare a refugiaților din Ucraina, compania a donat 3 loturi de ajutor umanitar în valoare de peste 1.500.000 lei – produse de igienă pentru copii și maturi, produse alimentare pentru copii (lapte praf, piureuri de fructe/legume, terciuri).

Donația către Guvernul Republicii Moldova a fost stocată la depozitul Ministerului Muncii și Protecției Sociale. Lotul de ajutor umanitar donat Primăriei Municipiului Chișinău a fost depozitat la Centrul municipal de plasament temporar al refugiaților. De asemenea, compania a donat un lot de ajutor către CCF Moldova, care a transmis bunurile către 21 de centre de refugiați din toată țara.

Compania Nova Lines nu poate rămâne indiferentă față de tragediile prin care trec familiile de refugiați. În aceste momente triste și complicate pentru vecinii noștri din Ucraina, fiecare donație, fiecare gest de bunătate și ospitalitate este o mică contribuție pentru siguranța și confortul emoțional și fizic al refugiaților din Ucraina.

“Atunci când în jur se întâmplă o tragedie și oamenii au nevoie de ajutor, este de datoria fiecăruia să se implice și să ajute. Noi credem că fiecare om este important – aceasta este valoarea de bază pe care a fost construită compania Nova Lines. Anume de asta am susținut cu donații autoritățile și organizațiile neguvernamentale implicate în gestiunea crizei refugiaților, ca familiile care s-au refugiat în Republica Moldova să găsească aici un punct de confort și siguranță”, a declarat Mihai Sava, Președinte Nova Lines.

Despre compania Nova Lines

Compania moldo-americană Nova Lines, cu sediul în Chicago, a fost fondată în anul 2014, specializându-se în transportul echipamentelor și materialelor de mare tonaj. În anul 2018, compania a deschis oficiul din Chișinău, având la momentul actual peste 100 de angajați, care gestionează și prelucrează datele pentru industria de transport.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.