Batrîncea, către Robu: Ați „întors” miliardele și veniți astăzi după un deputat din opoziție! E faptă „eroică”

Vicepreședintele Parlamentului, Vlad Batrîncea, „l-a felicitat” pe Procurorul General interimar, Dumitru Robu, pentru „soluționarea cu brio și succes a tuturor dosarelor de rezonanță”, iar astăzi vine în Parlament pentru reținerea unui deputat din opoziție. „Miliardele ați întors, v-ați clarificat cu bandiții, și astăzi veniți în stare excepțională după un deputat din opoziție”, a spus acesta, în cadrul ședinței.

Foto: colaj

„Cred că este o faptă „eroică”, o dovadă a curajului, a profesionalismului înalt. Am văzut și în cazul lui Marcel Cenușa când ați semnat un demers și ați creat grup de lucru de 16 procurori din Chișinău, Cahul pentru a porni urmărire penală pe un președinte de raion, la sigur faptele vor fi reflectate în istoria RM, dar vă zicem simplu - ce face acum gruparea din Procuratură într-o zi va fi calificat și catalogat ca și jocuri politice”, a declarat Batrîncea.

Dumitru Robu nu a comentat acuzațiile.

Procurorul general interimar Dumitru Robu a venit astăzi în Parlament pentru a cere ridicarea imunității parlamentare a lui Radu Mudreac, deputat BCS.


Pub