(video) Incendiu la un service auto din capitală: Patru autospeciale au luptat cu focul

În dimineața zilei de 21 aprilie pompierii IGSU au fost solicitați de urgență să intervină la lichidarea unui incendiu, care a izbucnit într-un depozit din capitală, pe strada Grădina Botanică, 9, în care era asamblată o secție de reparație a autovehiculelor. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 08:05.

Foto: dse.md

Potrivit informațiilor, un depozit a fost cuprins de flăcări. La fața locului pentru lichidarea arderii, au fost îndreptate 4 autospeciale de intervenție. Ajunși, angajații IGSU au stabilit că focul a afectat acoperișul și secția de reparație a autovehiculelor din interiorul depozitului cu suprafața aproximativ de peste 600 m2.

Datorită intervenției operative a echipelor de pompieri, arderea a fost localizată către ora 08:29, fiind lichidată complet la ora 08:55. Potrivit IGSU, în urma incendiului nicio persoană nu a avut de suferit, iar focul a distrus 20% din acoperiș și bunuri materiale din interior.

De asemenea pompierii au evacuat două autovehicule din secția de reparație afectată, dar și au prevenit răspândirea flăcărilor spre alte clădiri vecine. Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior de specialiști.


Pub