(foto) Fă-ți cumpărăturile fără rând! Cum funcționează serviciul de livrare al magazinelor METRO

În realitățile actuale, serviciile de livrare a produselor și articolelor din diverse sfere comerciale devin din ce în ce mai populare în rândurile clienților. Fie din lipsa de timp, transport personal, dorință de a petrece timpul în cozi imense, din circumstanțe meteorologice sau personale, probabil fiecare dintre noi s-a confruntat cel puțin odată cu nedorința sau incapacitatea de a merge la cumpărături. Astăzi vă povestim despre serviciul de livrare al magazinelor METRO.

Foto: METRO

Aceste lucruri se manifestă îndeosebi atunci când este vorba de cumpărăturile mai mari, în cadrul căror avem nevoie de suport în transportarea produselor procurate și de timp suficient în rezervă pentru a cutreiera rafturile cu toate cele necesare.

Reieșind din necesitățile oamenilor, METRO, magazinele unde obișnuim să facem cumpărături pentru o perioadă mai îndelungată sau în ajun de evenimente care necesită mai multe produse și articole din diverse compartimente, a creat un serviciu de livrare comod, util și orientat către clienții săi. În acest articol vă vom povesti mai multe despre opțiunea de livrare oferită de METRO, care v-ar putea ușura procesul de shopping.

Produsele pe care le procuri pot fi livrate la Chișinău, Bălți și în suburbii

Tot ce trebuie să faci este să accesezi metro.zakaz.md, să te autentifici sau să creezi un cont nou și să începi căutările virtuale ale produselor dorite. La acest capitol, beneficiul major este că METRO oferă un sortiment de peste 11 000 de produse disponibile, din diferite categorii, de diferite prețuri. Le găsești pe toate pe rafturile virtuale la aceleași prețuri ca și în magazine. De asemenea, o bună parte dintre acestea reprezintă mărcile proprii ale METRO, precum Metro Chef, ARO, Metro Premium, Metro Professional, Rioba, Fine Life, SIGMA, Tarrington House, care oferă o gamă largă de produse de calitate garantată de METRO, iar deseori mai dispun și de prețuri promoționale plăcute.

Odată ce ați selectat toate cele necesare sau dorite, puteți alege metoda de livrare care vi se potrivește cel mai bine. În cazul în care doriți să evitați doar partea cumpărăturilor propriu-zise și a timpului petrecut în cozi, însă sunteți dispus/ă să vă ridicați cumpărăturile făcute în prealabil de către specialiști, din incinta magazinelor METRO, puteți opta pentru serviciul de ridicare personală.

Atunci când aveți nevoie de suportul specialiștilor în livrare în cadrul tuturor etapelor cumpărăturilor, puteți selecta varianta livrării la domiciliu.

Cu ajutorul serviciului de livrare disponibil la METRO, aveți ocazia să că ocupați timpul cu ceea ce contează cu adevărat, iar cumpărăturile de rutină vor fi livrate cu grijă și atenție la adresa dorită din Bălți, Chișinău sau suburbii.


Iată lista locațiilor unde serviciul este disponibil:
# Chișinău și suburbiile orașului: Băcioi, Bubuieci, Bâc, Codru, Sîngera, Schinoasa, Ialoveni, Grătiești, Dumbrava, Durlești, Cricova, Stăuceni;
# Bălți și suburbiile or. Bălți: Alexandreni, Biruința, Grigorești, Elizavetovca, Corlăteni, Octeabriscoe, Răuțel.

Metode de plată, costul livrării și alte detalii despre serviciul de livrare

Costul livrării la adresele din Chișinău și Bălți este de 49 de lei. Totodată, la plasarea unei comenzi cu o greutate totală mai mare de 21 de kilograme, se va percepe un comision suplimentar de 5 lei, iar la plasarea comenzii cu greutatea mai mare de 41 de kilograme se va percepe un comision suplimentar de 15 lei pentru fiecare 10 kilograme ulterioare. Unitățile voluminoase de mărfuri se livrează în condiții individuale, care pot fi consultate aici.

În ceea ce ține de metodele de plată disponibile, METRO pune la dispoziția clienților opțiunile de a achita în numerar și online, la primirea comenzii din partea curierului sau la ridicarea acesteia din magazinele METRO.


Prețul produselor pe care le comandați online corespund cu cele din METRO în formatul fizic, iar în ceea ce ține de calitatea produselor selectate, curierii urmează standardele de calitate stabilite, astfel încât produsele sau articolele care vor ajunge la dvs să fie de cea mai înaltă calitate. La acest capitol, curierii mizează pe încrederea dvs, construită pe baza activității îndelungate a magazinelor METRO și a calității pe care o garantează clienților săi zi de zi.


// console.log('no ads situation')