Deputatul Radu Mudreac a fost internat în spital: Este după o intervenție pe cord

Deputatul BCS, Radu Mudreac, a fost transportat la spital, imediat după ce a încheiat discursul de la tribună și a ieșit din sală. Potrivit PSRM, acesta a suferit a doua intervenție pe cord și în curând era planificată a treia.

Foto: socialistii.md

Deputatul socialist, Radu Mudreac, a fost transportat cu ambulanța la spital. S-a întâmplat acum câteva minute, după ce a ținut un discurs emoționant în Parlament. Vlad Batrîncea a anunțat că Mudreac a suferit recent a doua operație la inimă și era planificată a treia intervenție”, se arată în nota, emisă de PSRM.

Deputatul BCS, Radu Mudreac, a rămas fără imunitate parlamentară. Deputați ai PAS au votat pentru ridicarea imunității, la solicitarea Procurorului General interimar, Dumitru Robu. Deputatul este acuzat că, în perioada 2011-2015, în calitate de administrator al SRL Gradione, a încheiat contracte fictive de împrumut. Astfel au spălat prin intermediul firmei peste 8 milioane lei.

Deputații BCS au propus excluderea amendamentului care prevede reținerea deputatului Radu Mudreac, însă nu a întrunit numărul necesar de voturi.

Înainte de procedura de vot, deputații BCS au blocat tribuna.


Pub