Nu mai „jongla” cu mai multe credite. Refinanțează-le la Microinvest

Imaginează-ți că luna abia a început, dar tu ai de plătit 2, 3 sau chiar 4 credite. Stresant și atât de complicat. Ți-ai dori să fie doar un vis urât, dar e pură realitate. Nu și dacă alegi noul produs de la Microinvest – REFINANȚARE. Ai toate creditele într-un singur loc, achiți mai ușor, ba chiar mai ieftin. Ne ocupăm noi de închiderea creditelor în alte organizații și te scăpăm de griji și nevoi, ca să te bucuri din plin de creditul accesat și să-ți realizezi scopurile la momentul oportun.

Beneficiile refinanțării sunt numeroase. E cea mai bună metodă să-ți gestionezi eficient și simplu plățile lunare la credite. Mai ales dacă apelezi la un creditor responsabil, care își protejează clienții, precum Microinvest. Tot ce trebuie să faci este să depui o cerere online sau să te apropii la cel mai apropiat oficiu din regiunea ta, unde colegii noștri te vor ajuta să alegi cea mai bună soluție financiară pentru tine. Hai să-ți povestim mai multe detalii.

5 motive să-ți refinanțezi creditele la Microinvest

Regula numărul unu ca să te bucuri de avantajele creditelor tale este să le accesezi responsabil. Adică să fii sigur că vei putea achita la timp și nu vei ajunge în situații de penalizare. Dar uneori, când iei în grabă mai multe credite, îți dai seama că e greu să le controlezi pe toate. Iar când mai calculezi cât achiți pentru fiecare în parte, te iau fiorii. Anume pentru aceste situații neplăcute a fost creată REFINANȚAREA de la Microinvest.

Ce înseamnă de fapt să te refinanțezi? Să iei un credit comun, prin care achiți toate creditele tale mici în altă parte și să-l achiți doar pe el, pe o perioadă mai lungă și cu costuri mai mici. La Microinvest procedura de refinanțare e mai simplă ca niciodată și te scapă la propriu de griji. Nu mai trebuie să-ți pui câteva remind-uri în telefon când să achiți creditele, nu te încurci în calcule complicate și cauți modalități multiple de achitare. Achiți totul la un loc, ba chiar mai avantajos.

TOP 5 motive să aplici pentru refinanțarea creditelor la Microinvest:

  1. Ai până la 400 000 lei, pe un termen maxim de 4 ani.
  2. Primești decizia rapid și simplu, în doar 15 minute.
  3. Nu trebuie să mergi tu să închizi creditele în altă parte, facem noi totul.
  4. Îți alegi termenul și graficul de achitare comod pentru tine.
  5. Ai 0% comision de acordare și cele mai bune condiții.

Lasă grijile și creditele multiple în trecut, alegere refinanțarea creditelor la Microinvest. Solicită un credit de refinanțare direct pe site-ul nostru sau în oricare oficiu, din cele 14 regiuni ale țării.

Microinvest – credite pentru oameni harnici.

______________________________________________

Exemplu de calcul

Pentru un credit în valoare de 100 000 lei, pe 12 luni, ai o rată anuală a dobânzii de 8.5%, comision de acordare – 0% și comision lunar de administrare, în valoare de 2%, calculat de la soldul zilnic al creditului. Astfel, te încadrezi într-o rata lunară de 9 879,26 lei. Valoarea totală plătibilă la finalul contractului – 118 551,21 lei, DAE – 37,8%.

Reține, creditul se acordă pe o perioadă stabilită și presupune obligația de plată.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.