Participă la expoziția și licitația „Îmi iubesc Pământul” și susține copiii nevoiași din Moldova

earth love
Foto: CARITAS Moldova

Cu ocazia Zilei Mondiale a Pământului, copilașii vulnerabili din Centrele de Grijă și Suport Caring, au pregătit surprize pentru tine! La expoziție vei avea șansa să vezi lucruri practice și frumoase, care și-ar găsi locul în camera ta, bucurându-ți ochiul sau ușurându-ți viața.

„Obiectele confecționate de copilași abordează tema grijii față de Pământ și sunt un cadou perfect. Vei avea șansa să te întorci acasă cu o satisfacție enormă dar și cu un produs unic confecționat de mânuțe hărnicuțe și dibace. Te invităm să participi la licitație și astfel, să donezi pentru procurarea a mai multe materiale și instrumente de creație, pentru că #șieisuntainoștri”, spun organizatorii.

Lucrările variază de la picturi, desene, genți, pernuțe din levănțică, fundișoare, obiecte croșetate, împletite și multe altele.

Intrarea este gratuită. Licitarea va avea loc la ora 18.00. Mai multe detalii vedeți AICI!

Proiectul CARING – Caritas Moldova, susține patru Centre de Grijă şi Suport unde au loc activităţi extracurriculare alternative pentru copilaşi de diferite vârste. Beneficiarii centrelor sunt aproximativ 400 de copii din Zârneşti, Petropavlovca, Raşcov şi Tiraspol, Republica Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente