Finala concursului de desen „Povestea unui iepuraș de Paști” organizat de comitetul sindical al salariaților UTM

9-23
Foto: UTM

Pe 16 aprilie, în Parcul universitar din str. Studenților, sec. Râșcani a avut loc ultima etapa finală a Concursului de desen „Povestea unui iepuraș de Paști” – gala de premiere a câștigătorilor, în cadrul căreia copiii salariaților UTM au avut parte de activități distractive cu genericul „Prinde-l pe iepuraș de coadă” (cu muzică, concursuri, premii, dulciuri și multe surprize).

La prima ediție a Concursului de desen dedicat sărbătorilor pascale au participat 105 copii, în trei categorii: Categoria 3-8 ani, Categoria 9-14 ani și Categoria „Prietenii noștri din Ucraina” (dedicată copiilor refugiați din Ucraina și găzduiți de UTM). Toate desenele au fost expuse la într-o galerie pe categorii de vârste.

În prima parte a evenimentului, copiii au avut surpriza întâlniri si desfășurării mai multor concursuri distractive cu personajele din povestea „Alisa în Țara Minunilor” (Lewis Caroll), reprezentați de compania PartyStore.md. Alisa, Regina Inimilor, Iepurele Alb, Pălărierul și Pisica Chershire nu au lăsat pe nimeni indiferent, iar cei mici au participat la toate inițiativele acestora, primind premii și multe dulciuri.

În partea a doua a evenimentului s-a desfășurat Gala decernării câștigătorilor concursului. Reprezentantul și președintele juriului, conf. univ., dr. ing. Livia NISTOR-LOPATENCO, decana Facultății Construcții, Geodezie și Cadastru, i-a premiat pe fiecare din cei 105 participanți cu diplome și iepurași de Paști din ciocolată. Iar deținătorii locurilor de frunte au primit diplome și vouchere în valoare de 500, 400 și 300 de lei de la compania Crafti.

Câștigătorilor ediției I – 2022 sunt:

Categoria 3-8 ani:
# Locul I – Melnic Iustina (6 ani), BS FUA; Locul II – Roșca Ion (3 ani), BS FIMIT; Locul III – Caraus  Iuliana (8 ani), BS DEFS;

Categoria 9-14 ani:
# Locul I – Bandalac Bianca (13 ani), BS FUA;
# Locul II – Plamadeala Iosif (11 ani), BS FUA;
# Locul III – Darii Ana (14 ani), BS FCIM.

Categoria „Prietenii noștri din Ucraina”:
# Locul I – Mohammad  Zara (6 ani); Locul II – Prodous Veronica (9 ani); Locul III – Hijneak Alisa (4 ani).

Reieșind din punctajul acordat de către juriu, CS salariați UTM a mai acordat trei premii de merit: pernute cu emoji, după cum urmează:

Categoria 3-8 ani: Bandalac Andi (8 ani), BS FUA;

Categoria 9-14 ani: Iavorschi Cristina, BS FCIM

Categoria „Prietenii noștri din Ucraina”: Rajikov Lev.

Comitetul Sindical exprimă sincere mulțumiri • Administrației UTM – pentru suportul organizării acestui concurs, în persoana dlui rector, Viorel BOSTAN; • Juriului Concursului: dnei Livia NISTOR-LOPATENCO, dlui Victor COBZAC și dlui Tudor BOTIN; • Comisiei „Activități pentru copii” a Comitetului Sindical al salariaților UTM, în persoana dnei Ana Marchitan; • dlui Victor Cobzac – pentru versurile dedicate Concursului, care infrumuseteaza fiecare diploma (cu semnătura autorului); • Direcției Sociale si Activitati Studențești, în persoana dnei Elena Terentii; • Centrului Didactico-Metodic de Producere, în persoana dnei Valentina Ababii; • dlui Dorian Saranciuc, pentru amintirile sub forma minunatelor fotografii; • președinților BS, fără de care organizarea și desfășurarea Concursului ar fi fost imposibilă; • și nu în ultimul rând, tuturor părinților, angajați ai UTM, care au încurajat copiii să participe la Concurs.

Felicitări din partea universității tuturor participanților și participantelor la ediția I a Concursului de desen „Povestea unui iepuraș de Paști”. Ați fost minunați! Suntem convinși că și la următoarele ediții ale acestui Concurs veți participa cu noi desene originale și tehnici proprii.

Acest material a fost scris și redactat de echipa UTM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #PromoUTM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente