Condamnat penal în România, fugarul Rizea a cerut pază de stat de la MAI-ul din Moldova: Ce i-a răspuns instituția

Fostul deputat fugar, condamnat pentru corupție în România, Cristian Rizea a cerut pază de stat de la MAI-ul RM. Acesta a declarat că a și primit-o, informații care au fost respinse de Inspectoratul General de Poliție.

Foto: adevărul.ro

„Informăm că persoanei vizate i-a fost respinsă solicitarea, pe motiv de neîntrunire a condițiilor specificate în art. 23 a legii menționate. Despre decizia adoptată, persoana a fost înștiințată în scris”, a declarat Instituția.

Însă chiar și după declarațiile oficiale din partea instituției, Rizea insistă că „așa cum a și precizat urmează să o primesc după ce și procurorul de caz va emite o ordonanța de recunoaștere a sa ca parte vătămată”.

„Acesta este singurul act care mai este necesar conform oficialilor MAI care s-au prezentat ieri 18 aprilie la domiciliul meu”, a scris Rizea atașând o răspunsul mai de la 15 aprilie că cererea acestuia a fost recepționată și urmează a fi examinată”, a scris acesta după anunțul că solicitarea i-a fost refuzată.


Fostul deputatul român Cristian Rizea a fost condamnat definitiv la patru ani și opt luni de închisoare cu executare în România.


Pub