Atelierul de Paște FinComBank

Continuăm o tradiție frumoasă alături de copiii noștri. Sâmbăta aceasta, am avut partea de emoții senine, de o zi creativă, plină de inspirație, iar în Oficiul Central din Chișinău a răsunat muzica copilăriei.

Foto: FinComBank

FinComBank a avut în ospeție în jur de 50 de copii ai angajaților noștri care au participat la „ATELIERUL DE PAȘTE”, unde fiecare copil cu mânuțele sale și ajutorul voluntarilor a confecționat decorații pascale, a vopsit ouă, a făcut iepurași, felicitări, coșulețe și multe altele. Iar după ce au lucrat asiduu asupra decorului handmade, picii s-au bucurat de o porție de voie bună și au participat la Chimic Show, unde animatorii le-au explicat pe înțelese regulile chimiei.


Și pentru că apreciem munca lor, fiecare copil a plecat acasă cu o diplomă pentru implicare, creativitate și inspirație și cu daruri, pentru ca în această vacanță de Paști să se îndulcească, să poată colora, face origami și să se poată distra cu jocuri pentru fiecare.

Le suntem recunoscători voluntarilor, colegilor noștri, care au găsit timp liber în acest weekend să ne ajute cu organizarea Atelierului de Paște și să vină cu buna dispoziție în fața copiilor. Vă mulțumim și apreciem eforturile voastre!


Pentru noi, baza succesului unei companii sunt oamenii acesteia și considerăm că fiecare angajat are un rol esențial în buna desfășurare a lucrurilor din cadrul băncii. De aceea, promovăm o cultură orientată către oameni și un mediu armonios pentru fiecare angajat și pentru familiile acestora!

În acest context, FinComBank le urează tuturor un Paște fericit și sărbători frumoase!


// console.log('no ads situation')