„Un conflict mai vechi între trei copii”. Părinții care au impus un copil să-și ceară scuze în genunchi de la fiul lor au fost sancționați

Poliția a finalizat ancheta pe cazul minorului care ar fi fost bătut și obligat să-și ceară scuze în genunchi de la un alt copil din localitate. „Între trei copii ar fi avut loc un conflict mai vechi, în care reciproc au adoptat același comportament de a-și cere scuze”, spun oamenii legii.

Foto: Fb/ Live Moldova

Ulterior, familiile copiilor implicați în conflict au ajuns la o înțelegere, iar părinții au fost sancționați, precizează Poliția.

Au fost penalizați conform art. 63 din Codul Contravențional al Republicii Moldova „Neîndeplinirea obligațiilor de întreținere, de educare şi de instruire a copilului”.

De asemenea au fost sesizate toate instituțiile abilitate cu competențe în domeniu.

Un minor ar fi fost pus în genunchi să-și ceară scuze de părinții unui băiat pe care acesta l-ar fi bătut. Cazul de la Drochia a fost pus în lumină de internauți, iar ulterior s-a sesizat și oamenii legii. Potrivit informațiilor publicate pe rețele, băiatul agresat locuieștele doar cu bunelulul acestuia, având un singur părinte - mama, care este plecată la muncă peste hotare. Iar scena cu băiatul îngenunchiat a fost filmată chiar de unul dintre cei doi părinți.


Pub