image
Sursa foto: METRO

(foto) Fă-ți Paștele fericit! Creează-ți masa de sărbătoare cu ajutorul produselor pe care le găsești la METRO

Există senzații care ne trezesc emoții deosebite, ne aduc zâmbetul pe buze, ne teleportează în copilărie sau în cele mai memorabile și fericite clipe pe care le-am trăit. Cel mai des, mirosul este unul dintre simțurile care ne face să memorăm, distingem și recunoaștem instant diverse arome, această senzație este capabilă să ne provoace dor, nostalgie sau pofte. Printre acestea ar fi și aroma incomparabilă de cozonac de Paște, care este pregătit în mod diferit de fiecare persoană, ceea ce îl face atât de irepetabil în interpretarea persoanelor apropiate.

Astfel, indiferent de bucatele devenite tradiționale în familia dvs de sărbătorile pascale, cert este că mulți dintre noi vom primi sau vom fi musafiri de aceste sărbători și le vom petrece alături de cei dragi, iar cu această ocazie, fiecare dintre noi își planifică meniul sau micile surprize cu care ne vom bucura apropiații.

În acest sens, am pregătit o listă de produse, dulciuri și băuturi pe care le găsiți la METRO și care cu siguranță își vor găsi locul în rețetele pe care doriți să le urmați pentru masa de sărbătoare din acest an.

Atât pentru cei care și-au propus să pregătească copturi acasă, cât și pentru cei care își doresc să le procure în varianta pregătită, METRO dispune de o varietate de produse necesare pentru copt, dar și de cozonaci gata pentru a fi serviți. Iată câteva dintre opțiunile pe care le puteți găsi.

METROMETRO

METROMETRO

Iubitorii de dulciuri, dar și cei care vor să își bucure apropiații sau copiii cu astfel de delicii tematice, pot să găsească opțiunea potrivită în gama largă de dulciuri disponibilă în magazinele METRO. Iată câteva dintre acestea.

METROMETRO
METROMETRO

În ceea ce ține de bucatele care necesită cărnuri sau mezeluri, în magazinele METRO puteți găsi diverse tipuri de astfel de produse, de la cârnăciori și carne proaspătă și până la cele mai rafinate mezeluri.

METROMETRO
METROMETRO
METROMETRO

Și persoanele care preferă peștele au o alegere vastă la METRO. Fie că preferați platourile cu pește sau salatele care îl includ, acest produs în toate formele sale posibile, poate servi drept o bună decizie culinară, care vă va face masa de Paște mai variată.

METROMETRO
METROMETRO

De asemenea, după cum știm, nici salatele nu obișnuiesc să lipsească de pe masa de sărbătoare - e modul cel mai simplu și delicios de a vă antrena creativitatea. METRO vine în ajutor cu o gamă largă ingrediente indispensabile din rețetele cele mai des utilizate, dar care pot fi oricând regândite, în funcție de preferințele dvs.

METROMETRO
METROMETRO

Pe lângă faptul că o bună parte din mâncăruri și salate necesită brânzeturi, mulți dintre noi preferă să creeze și platouri aparte cu tipurile favorite de cașcaval. Indiferent de scopul din care ați pornit în căutarea acestora, la METRO aveți ocazia să alegeți ceea ce vi se potrivește. Iată câteva dintre variantele pe care le puteți vedea pe rafturile din magazinele METRO.

METROMETRO
METROMETRO

Iar pentru ca masa de Paște să fie completă, la METRO aveți la dispoziție un sortiment larg de băuturi, unde oricine își va putea găsi opțiunea potrivită preferințelor, dar și bugetului său.

METROMETRO
METROMETRO

Toate aceste produse, dar și multe altele pot fi procurate în magazinele METRO, iar promoțiile actuale pot fi consultate în catalogul anexat aici.

Noutăţile partenerilor

comentarii: