image
Sursa foto: Profimedia

Ce a postat Maria Sharapova, după mai bine de o lună de "tăcere". Rusoaica a stârnit mii de reacții

După ce inițial a fost criticată pentru lipsa de reacție, Maria Sharapova a luat decizia de a dona bani pentru oamenii din Ucraina și s-a declarat profund îndurerată de ceea ce se întâmplă.

Fosta mare campioană, retrasă din tenis în urmă cu mai bine de 2 ani, și-a anunțat, printr-un mesaj postat pe 9 martie, sprijinul pentru victimele războiului din Ucraina. De atunci, MaSha nu a mai postat nimic pe contul de Instagram.

Azi, pe 18 aprilie 2022, cu o zi înainte de a împlini 35 de ani, Maria Sharapova a postat o poză din vacanță, cu mesajul "Paște. Și o escapadă înainte de ziua de naștere".

Postarea rusoaicei a adunat în primele 7 ore peste 25.000 de like-uri și aproape 300 de comentarii.

MaSha locuiește în SUA de la vârsta de 7 ani, dar nu vrea să renunțe la cetățenia rusă.

La o săptămână după ce a oferit o reacție cu privire la războiul din Ucraina, rusoaica Maria Sharapova (34 de ani) a luat și prima măsură concretă pentru a sprijini victimele operațiunii militare comandate de Vladimir Putin.

”Cu fiecare zi ce trece, am inima din ce în ce mai frântă și sunt profund îndurerată de imaginile și poveștile familiilor și copiilor afectați de criza din Ucraina.

Am donat pentru fondul creat de Save the Children (n.r.- Salvați Copiii), o organizație care muncește fără încetare pentru a le duce mâncare, apă și truse de ajutor celor care au nevoie. Mă rog pentru pace și transmit toată dragostea și sprijinul meu celor afectați”, a scris Sharapova pe contul său de Instagram.

Dacă înainte de a trimite mesajul în care a îndemnat la pace a fost criticată dur pe rețelele sociale pentru lipsa de atitudine, după ce a anunțat că sprijină financiar victimele războiului din Ucraina, reacțiile au fost pozitive. ”Respect”, ”Ești uimitoare, Maria” sau ”Dumnezeu să te binecuvânteze”, au fost doar câteva dintre mesajele urmăritorilor MaShei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: