image
Sursa foto: Profimedia

Planul celor de la PSG pentru a-l păstra pe Kylian Mbappe. Cele 3 propuneri făcute atacantului

Kylian Mbappe (23 de ani) mai are contract cu PSG doar până la finalul stagiunii, iar momentan francezul nu și-a prelungit înțelegerea, chiar dacă până și președintele țării, Emmanuel Macron, s-a implicat în încercarea de a-l convinge să rămână în Ligue 1.

Cei de la PSG încearcă orice variantă pentru a-l convinge pe Mbappe să rămână, dar informațiile din presă vorbesc despre o plecare iminentă a acestuia la Real Madrid.

Jurnaliștii francezi vorbesc despre ultimele încercări ale șeicilor de la PSG de a-l convinge pe Kylian Mbappe să continue la Paris. Conform sursei citate, există 3 variante care i-au fost propuse atacantului.

Prima ar fi legată de plecare lui Neymar și focusarea jocului echipei pe Leo Messi, ca playmaker, și Kylian Mbappe, drept vârf de lance.

A doua soluție propusă francezului este legată de campania de transferuri din vară, una care ar putea să fie și mai spectaculoasă decât cea de anul trecut, totul în speranța de a-l convinge pe "șeptar" să mai joace pe Parc de Princes.

Ultima speranță și propunere pentru atacantul din Hexagon este ca el să devină capitanul echipei, practic să fie liderul incontestabil al formației începând din stagiunea următoare.

Jurnalistul italian Gianluca Di Marzio a dezvăluit că madrilenii îi oferă lui Mbappe un salariu de 50 de milioane de euro anual, plus alte 100 de milioane de euro sub formă de bonus la semnătură.

Cum contractul oferit de Real Madrid este valabil pe 5 ani, vicecampioana Spaniei ar urma să cheltuiască 350 de milioane de euro pentru a-l avea pe Mbappe în echipă până în 2027.

Președintele Franței s-a declarat mereu un mare admirator al lui Kylian Mbappe, iar acum se implică și în încercarea de a-l convinge pe atacant să rămână pe Parc des Princes și din următorul sezon.

Aflat în pline alegeri prezidențiale, Emmanuel Macron și-a făcut o prioritate din a-l convinge pe Mbappe să rămână în capitala Franței, potrivit RTL France.

Deși este cunoscut ca un an al celor de la Olympique Marseille, Macron vrea ca Mbappe să rămână în Ligue 1 și să continuă să uimească lumea fotbalului mondial, notează sursa citată. Kylian Mbappe este considerat de președintele francez drept un simbol național pentru tineri.

Emmanuel Macron și Kylian Mbappe ar avea chiar o relație de prietenie, cei doi comunicând de mai multe ori prin mesaje.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: