image
Sursa foto: rbc.ru

Fostul vicepreședinte al Gazprombank și-ar fi ucis soția și fiica de 13 ani, după care s-ar fi sinucis

Fostul vicepreședinte al Gazprombank, Vladislav Avaev, și-ar fi ucis soția și fiica de 13 ani, apoi s-ar fi sinucis, transmite presa rusă.

Potrivit forțelor de ordine citate de TASS, o rudă a descoperit cadavrele, după ce a aflat de la șoferul familiei că nimeni nu răspundea la telefon, iar apartamentul victimelor era încuiat din interior.

Conform versiunii preliminare, Avaev și-a ucis soția și fiica și s-a sinucis. Serviciul de presă al Departamentului de la Moscova al Comitetului rus de Investigație a numit această versiune drept una prioritară. Motivul ar putea fi un conflict de familie.

Vladislav Avaev avea 51 de ani, iar soția sa 47 de ani. Tass mai scrie că bărbatul deținea 13 arme.

Precizăm că, la sfârșitul lui februarie curent, Aleksandr Tiulakov, un vicedirector din cadrul companiei Gazprom, numit „perla economică” a lui Vladimir Putin, a fost găsit fără viață de către soția acestuia, în garajul locuinței sale. Moartea directorului este considerată suspectă de către anchetatori ruși, deși se lua în calcul și sinuciderea. Acesta locuia într-un cartier exclusivist, în apropiere de Sankt Petersburg.

Noutăţile partenerilor

comentarii: