Un copil din Drochia, agresat de părinții unui băiat pe care l-ar fi bătut: Cei doi l-au pus să-și ceară scuze în genunchi și au filmat cele întâmplate

Un minor ar fi fost pus în genunchi să-și ceară scuze de părinții unui băiat pe care acesta l-ar fi bătut. Cazul de la Drochia a fost pus în lumină de internauți, iar ulterior s-a sesizat și oamenii legii. Potrivit informațiilor publicate pe rețele, băiatul agresat locuieștele doar cu bunelulul acestuia, având un singur părinte - mama, care este plecată la muncă peste hotare. Iar scena cu băiatul îngenunchiat a fost filmată chiar de unul dintre cei doi părinți.

Foto: Captură de ecran/ Live Moldova

„Minor bătut, umilit și impus în genunchi să-și ceară scuze, în timp ce este filmat.

O persoana care a dorit să-și păstreze anonimatul, a trimis la adresa redacției o poză în care apare un minor, care stă în genunchi și cu mâinile la piept.

Potrivit acestuia, totul a pornit după o ceartă între copii, după care unul din copii i s-a plâns tatălui, precum că a fost fost bătut de către un alt copil, în satul Popeștii de Jos, raionul Drochia.

Fără să stea mult pe gânduri, bărbatul și soția acestuia au prins minorul cu pricina, pe care l-au bătut, umilit și impus în genunchi să-și ceară scuze, în timp ce era filmat de soția agresorului.

Copilul umilit are doar un părinte și se află în grija bunelului, în timp ce mama, acestuia, este plecată la muncă peste hotare. Cu toate că imaginile au fost postate pe rețelele de socializare și despre această întâmplare vorbește aproape tot satul, primăria, polițistul de sector, dar și asistentul social din localitate nu s-au autosesizat și nu au intervenit în nici un fel, susține martorul.

Martorii mai susțin că agresorii ar fi, familia Ivas Alin și Diana, locuitori ai satului Popeștii de Sus din raionul Drochia”, a scris administratorul Live Moldova.


Peste câteva ore poliția din Drochia a anunțat că s-a autosesizat în privința imaginilor apărute.

„Poliția imediat a înregistrat cazul și au fost demarate toate acțiunile de stabilire a circumstanțelor”, anunță oamenii legii.


Pub