image
Sursa foto: Getty Images

Noua poreclă a lui Jack Grealish în vestiarul lui Manchester City, după ce a fost tras de păr de fotbaliștii lui Atletico

Meciul dintre Atletico Madrid și Manchester City din sferturile Champions League, scor 0-0 (0-1 la general), a oferit mai multe scene care nu fac deloc cinste fotbalului.

Jucătorii celor două tabere s-au luat la bătaie în jurul minutului 90, deoarece "cetățenii" au tras de timp de fiecare dată când au avut ocazia, iar madrilenii au rămas fără răbdare.

Deși a fost rezervă neutilizată, Jack Grealish (26 de ani) a fost unul dintre protagoniștii conflictului. Mijlocașul englez nu a putut rămâne pe bancă și s-a răstit la mai mulți adversari.

Atât Stefan Savic (31 de ani), cât și Sime Vrsaljko (30 de ani) l-au tras de păr, iar în urma acestor evenimente Grealish s-a ales și cu o poreclă nouă în vestiarul lui Manchester City.

Potrivit Sports Illustrated, colegii lui Grealish îl strigă acum "Peaky Jack". Porecla este o referință la celebrul serial Peaky Blinders, care se învârte în jurul unei familii din Marea Britanie, cu membri cunoscuți pentru temperamentul lor coleric.

Rio Ferdinand (43 de ani) nu a putut înțelege gestul lui Savic și a încercat să găsească mai multe explicații hilare pentru comiterea lui.

"Comportament dezgustător din partea jucătorilor lui Atletico, ar trebui să le fie rușine de unele gesturi pe care le-au făcut. Ce a spus Jack acolo și ce nu putem să reproducem noi în direct, se spune în 9 din 10 cazuri pe terenul de fotbal, la un moment dat al meciului.

Sunt vorbe care se spun și te mai cerți cu ceilalți. Dar nu ar trebui să ducă la asta. Savic va revedea faza și se va gândi că nu a fost cel mai inspirat moment. Trebuie să se tragă de la contractul cu Gucci pe care l-a primit! Nu i-a picat bine contractul cu Gucci! (n.r. Grealish a semnat recent un contract de sponsorizare cu Gucci).

Cât de lung are părul? Nu știu care e cauza. Prețul de 117.5 milioane de euro? Fie Jack a spus ceva ce n-am văzut, sau pur și simplu nu îi place cum arată. Dacă eram în locul lui Grealish, i-aș fi spus că sunt în echipa care câștigă", a explicat Ferdinand, potrivit Daily Star.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: