image
Sursa foto: poză simbol

Traficul rutier va fi suspendat pe unele străzi din Chișinău

În perioada 16-17 aprilie, va fi suspendat traficul rutier pe strada Ismail, la intersecția cu strada Alexandru cel Bun, tronsonul cuprins între străzile Dimitrie Cantemir și Columna. Sistarea traficului va avea loc în legătură cu executarea lucrărilor de reabilitare a străzii Alexandru cel Bun.

În legătură cu executarea lucrărilor menționate, circulația transportului public va fi modificată. Astfel, autobuzele cu nr. 24, 31, 38 și 39 vor circula de pe str. Ismail pe bd. Dimitrie Cantemir, bd. Constantin Negruzzi, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ismail și în continuare pe traseul stabilit. Troleibuzele cu nr. 9 și 13 vor circula de pe str. Ismail pe bd. Dimitrie Cantemir, bd. Constantin Negruzzi, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Vasile Alecsandri și în continuare pe traseul stabilit. Itineralul microbuzelor în zona respectivă poate fi accesat pe pagina web a Primăriei municipiului Chișinău.

De asemenea, în perioada 18 – 21 aprilie, inclusiv, va fi suspendat traficul rutier pe strada 31 August 1989, tronsonul cuprins între străzile Sfatul Țării și Maria Cebotari, în scopul executării lucrărilor de reabilitare a străzii 31 August 1989. De aceea, în perioada menționată, microbuzele cu nr. 103 vor circula de pe str. Ion Creangă pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt – str. Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni și în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează cartierele în care este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

Noutăţile partenerilor

comentarii: