După ce l-a atenționat pe Grosu că are prea multă pază, consilierul Oleg Cernei își suspendă calitatea de membru PAS: Motivul prezentat

Consilierul raional în Sîngerei, Oleg Cernei a anunțat că își suspendă activitatea de membru al Partidului Acțiune și Solidaritate. Motivul ar fi incompatibilitatea calității de membru de partid cu funcția de Coordonator în cadrul unui Proiect Transfrontalier și de dezvoltare locală, finanțat din fondurile Uniunii Europene.

Foto: UNIMEDIA

Vă informez că îmi suspendezi calitatea de membru PAS în baza art.13, p.1, litera a) din statutul Partidului Acțiunii și Solidarității. Motivul este incompatibilitatea calității de membru de partid cu funcția de Coordonator în cadrul unui Proiect Transfrontalier și de dezvoltare locală, finanțat din fondurile Uniunii Europene. Mulțumesc tuturor colegilor pentru înțelegere și colaborare, rămân în continuare să-mi dedic experiența și cunoștințele pentru cetățenii raionului Sîngerei”, a scris Cernei pe pagina sa de Facebook.

Președintele Parlamentului Igor Grosu a efectuat o vizită în raionul Sîngerei, vizitând și satul Pepeni, unde era așteptat de consilierul raional PAS, Oleg Cernei. Din imaginile publicate pe rețele de socializare se pot observa cel puțin șase bodyguarzi, care îl însoțesc pe liderul interimar al Partidului Acțiune și Solidaritate.


Pub